„Marš za sajam“ krenuće od parka Manjež, predvodiće ga glumica Anita Mančić

Ostavite komentar


  1. Zašto to rade? Glavna zgrade sajma će ostati i biti čak šta i obnovena.
    A Beograd na vodi ulepšava grad.
    Dobili smo prelepo šetalište pored reke, gde je bila Ðungla.
    Nerazumen ovaj naš narod.

  2. Beograd nije trebalo obnavljati od 1945.godine,neka sve ostane isto,bez obzira što se grad uvećao i trwba da peati tekzće trendove.Kad bi smo sve iz prošlosti poštovali….gde bi nam bio kkraj.Glumci….stvarno loše glume.U Ulmu,srušena rodna kuća Alberta Aj štajna,napravljena poslovna zgrada koja nosi njegovo ime i jednostavna spomen tabla sa njegovim likom….

  3. @Zašto
    Zato što Sajam čini celina, sve zgrade i prostor oko njih.
    Da nije bilo potrebno, ne bi se neko igrao i sve to gradio.
    A glavna zgrada, šta mislite, koliko dugo bi ostala?
    Sajam treba da ostane, sa svim postojećim zgradama i prostorom oko njih, kao celina.

  4. @Zašto
    Beograd na vodi je samo (u pokušaju) loša kopija Dubaija koji su, pre više decenija, prema ondašnjim i tamošnji uslovima, a ne ovdašnjim, gradili i naši građevinci.
    Pored reke smo i bez Beograda na vodi, mogli dobiti još prelepšije šetalište, a za manje para.

Ostavite komentar


Društvo

"U sopstvenoj državi se osećam kao građanin drugog reda": Novinar Pero Jovović o venčanju sa partnerom u Francuskoj i položaju LGBTQ+ zajednice u Srbiji 6

„U sopstvenoj državi se osećam kao građanin drugog reda“: Novinar Pero Jovović o venčanju sa partnerom u Francuskoj i položaju LGBTQ+ zajednice u Srbiji

U kakvoj atmosferi smo obeležili 17. maj Međunarodni dan borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije u Srbiji govori i činjenica da sve veći broja LGBT parova odlučuje da svoje veze ozvaniče u drugim zemljama, poput Hrvatske, Crne Gore ili članica Evropske Unije, kao što su Francuska, Danska i Nemačka. Svoju vezu nedavno je na taj način ozvaničio i novinar Pero Jovović sa svojim partnerom i to u Francuskoj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.