Matić: Tužilaštvo agilnije, ali se motiv ubistva Pantića ignoriše

Obavljeno je oko dvadeset informativnih razgovora sa licima koja su imala određena saznanja u vezi njihovih zapažanja neposredno pred i na sam dan ubistva Pantića
Ubistvo novinara Večernjih novosti i dalje u predistražnoj fazi, zatražena dodatna obaveštenja od policije

Ostavite komentar


  1. Gospodari života i smrti nisu izgleda ni odlazili iz naših života.Stvarno je sramno i ponižavajuće većina stvari oko tužilaštva,ali ako se provlače ovakvo krupne stvari,šta običan čovek da očekuje.Ovi otimači svega nemaju osećaja za pravdu,slobodu,ne poštuju ništa i ništa im nije sveto.Daleko je skandinavija.

  2. Nakon 17 godina vi sada, u ovom trenutku, Gospodine Maticu nalazite za shodno da zamajavate javnost sa "motivima" ubistva ?! Sa brojanjem metaka ispaljenih u Curuviju? Da li se to ocekivalo od vas kada ste preuzeli obavezu da se bavite tzv istragom ubistava novinara ili cete shodno svim ostalim dirigovanim tabloidima, da se javljate sad sa recikliranim i bajatim recenicama koje citamo povremeno svakih godinu dana , kao da nema nicega drugog, da razvlacite nekrofilske nastavke ni o cemu kao sto to oni rade sa ubogom pokojnicom, Jelenom Marjanovic ?

  3. Ucinak komisije tandema vucic-matic,,slucaj Curuvija na dugackom st…. .,slucaj
    Pantic neizvestan,slucaj Dade Vujasinovic "resen" uz pomoc Haga,dilemom,ubistvo,
    samo ubistvo i dodatnim nesretnim slucajem,kako bi se stavili tacku na dalju istragu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.