Košarkaši Partizana mt:s i Mega Vizure odigraće u subotu od 18.00 u Kruševcu meč posle kojeg će jedan od ova dva tima biti usamljen na vrhu tabele domaćeg šampionata. Obe ekipe su u prvoj polovini ligaškog dela upisale po šest pobeda i samo jedan poraz, a trener crno-belih Duško Vujošević smatra da se Mega Vizura zasluženo nalazi uz rame njegovoj ekipi.


– Njihova pozicija na tabeli i činjenica da su iza sebe ostavili timove koji su na papiru bili favoriti možda jeste iznenađenje, ali ako se pažljivo analizira videće se da imaju odlične igrače, sjajno organizovan tim i dobrog trenera Dejana Milojevića. Ja sam ga trenirao, znam koliki je borac i znam da je to preneo na svoju ekipu. Sigurno je da će Mega Vizura ići na pobedu i pokušati da skine još ovaj jedan skalp koji do sada nije. Dugo nismo igrali u Kruševcu, tako da će nam biti zadovoljstvo. Imamo obavezu da odigramo dobro – istakao je Vujošević, koji neće moći da računa na povređenog Dragana Milosavljevića.

Svi ostali mečevi osmog kola takođe će se igrati u subotu. Crvena zvezda će ugostiti Slobodu, Radnički će pokušati da savlada ekipu Konstantina i tako se ravnopravno uključi u borbu za plej-of, dok će Vojvodina u Valjevu pokušati da nadoknadi propušteno u prošlom kolu protiv crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari