Merima Isaković: Jedinstvena žena

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Bila i ostala lepa i pametna!!!. Merima volim te i želim ti sve najbolje u životu. Ti to zaslužuješ!!!!.

    1. Divna naša Merima, svaka joj čast kao čoveku, uvek je bila dostojanstvena. Mogu potpisati da je sve što ona kaže istina.

  2. Divna zena, dobra glumica, bila je moj idol. Kada je dozivela tu nesrecu secam se kao da je juce bilo, plakala sam i pitala se zasto se to desava najboljim ljudima.
    Verujem svakoj izrecenoj reci u slucaju napastvovanja od strane kolege Branislava Lecica.
    On je sebi dao za pravo da je vlast i da mu ne moze niko nista. Ogavan je, oduvek mi je bio ljigav, a posle ovoga je zaista potvrdio moja osećanja kada je on u pitanju. Nadam se da ce sud presuditi u korist oštećenih zena, a ima ih sigurno jos jer jednom nasilnik do kraja života si to. Javite se sve zene koje je on napastvovao ili silovao. Stanimo na put takvim osobama, sutra moze to biti vasa cerka!

  3. Taj Lečić nije mogao da izbegne svom usudu – idiota i monstruma, imao je šansu da bude čovek, Merima (Isaković) mu pružila tu šansu da se ispravi – koriguje i bude čovek, ali monstrum u njemu bio je jači!

  4. Merima je izuzetna ličnost jer posle nesreće nije dozvolila da padne, već je nastavila život kao da je sve u najboljem redu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.