„Meštani koji se bune dobijaju pretnje i batine“: Ćuta za Danas o udarcima koje je dobio u Žagubici

Nakon protesta u Žagubici protiv rudnika zlata, kad je predsednik opštine udario Aleksandra Jovanovića

Ostavite komentar


  1. Kad Pavlović organizuje glasanje to je kao u Severnoj Koreji. On broji, to je bitno. Kakav referendum.

  2. Pavle Bihali planira izgradnju kampa za paravojnu jedinicu po ugledu na Ruski Vagner. Homolje sa svojim brdima i planinama je idealna lokacija. Kao i farma Bela Reka koja uzgaja bog zna šta.

  3. Ono sto se pricalo medju Vlasima u Timockoj krajini kad sam bila mala bilo je da su Vlasi iz Homolja drugaciji od nas, tacnije borbeni, spremni da se bore za svoje interese i uverenja i da se hrabro suoce sa svakim ko im stane na korene… U svetlu Uskrsa, jedva cekam ispunjenje svih Biblijskih prorocanstva i da se vise stavi tacka na bolestan svet, jer svaki dan videti tolike nepravde sirom sveta normalnom coveku postaje vrlo naporno. Gde je nestao dijalog, razumevanje, kultura ponasanja, pronalazenje zajednickih resenja, mora li sve djonom?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.