Mihajlović: Nisam videla fotografije

UNS tražio od nadležnih da hitno identifikuju osobe koje su na dan predsedničke inauguracije napale novinarku Danasa i fotoreportera Tanjuga

Ostavite komentar


  1. Momci na slikama su privatno obezbeđenje koje SNS angažuje. Članovi su SNS i viđeni su na svim mitinzima tokom kampanja 2014, 2016 i 2017. Zašto se ne piše šta su radili u Vrbasu pre izvesnog vremena, potezali su oružje i to je zataškano. Pitajte Dušana Bajatovića da li sme da priča kakvu je torturu preživeo.
    Vučić ima privatnu paravojsku, pojedini su i naoružani i imaju dozvolu za nošenje oružja.

  2. Zaista je malo je onih koji umeju da podnose sopstvene mane kod drugih ljudi.

  3. Da je čovečanstvo oduvek bilo razumno, istorija ne bi bila dugačka hronika gluposti i zločina.

  4. Neka proces za pronalaženje i kažnjavanje vodi isti sudija kao Savamalu…

  5. Ali kazniti i sve novinare, koji pisu izmisljene tekstove, kao i one koji te tekstove objavljuju

  6. Treba preispitati Jankovića, Jeremića i Radulovića oko tih incidenata.

  7. Pod HITNO pronaći batinaše i kazniti ih. I Srbiji se svakodnevno pljuje i gazi po elementarnim ljudskim pravima! Rszbacujj nsše pare na kretenoidne fontane, deponija u Vinči smrdi danima, batinaši mlate novinare i gradjane Srbijr samo zato što govore istinu. Ovo je najgora, najnrobrazovanija i nsjnedposobnija vlast u poslenjih 100 godin, od Obznane! Uskofo će početi da uvoze i nuklrarno djubre, a onda, ni vi sendvičari nećete biti bezbedni.

  8. Koliko je teško identifikovati bilo koga u Srbiji kad naše biometrijske podatke držite u elektronskim kartotekama? Zamolite one koji drže te kartoteke, Amerikance ili ko god da je, da iskoristi programa prepoznavanja. Pa onda naša policija svoju istragu – te osobe na poligraf. Pa ond aobjavite da su prošli poligraf….

  9. Jovo Bakić je bio u pravu:"Bahati političari,mafijaška država!"-

  10. Vučić kumulira 1000 puta veći bes i otpor naroda nego Milošević! Takve aktivnosti može da sprovodi samo čovek koji nije pri sebi. Daj Bože da sve bude mirno. Ali sumnjam, narod na kraju krajeva, ima pravo da živi normalno, svim sredstvima."

  11. Ti od te sminke ne vidis ni prst pred okom. Saljem izraze dubokog gadjenja.

  12. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    Ministarka za saobraćaj kaže na stranicama lista "danas"-da eto "nije videla fotografije" sa po meni nepotrebnog cirkusa, jer niti su potrebni "navijači" za inaguraciju Presednika(premijer) Vučića, niti "publika" koja će stvarati preduslove za "represiju"-odličan posao ua upotrebu i zloupotrebu si8le. Od ovakvog cirkusa imaju koristi:nesposobna vlast, nesposobna opoyicija i tkz nevladine organizacije, jer od toga će da se dobro "omrse" od SOROŠA. Naravno normalni qudi u Beogradu i Srbiji bilo kog uverenja ili nacije ne bi se tako ponašali. Neka se prekine cirkuziada prostakluka i jednih i drugih, da bi normalni ljudi došli do mogućnosti da pomognu svojoj zemlji da se oporavi od svakojakih kriza, jer nećemo ništa ostaviti za potomstvo-sem RUŠEVINA!
    Bilo bih dobro da naša MINISTARKA malo "prošeta" od Vlasotinca, preko sela Svođe-Grnčar-LJuberađa-Babušnica-Pirot; pa pogleda da je i tamo nekada se živelo; a sada sve je u ruševinama, bez ikakvog otvarawa pravog puta, koji bi povezivap Leskovac-Vlasotince-Babušnica-Pirot do Bugarske i Grčke(u obratnom smeru).
    Koga zanima zapušten taj deo jug Srbije sa delo Crne Trave, Lužničko-zaplawskog kraja.
    Da, tako je surova slika. Pišući etnografski poreklo stanovništvo ovoga kraja i sećajući se svoje provedene mladosti u ovom pečalbarskom kraju siromaštva-I BOG JE OD NJRGA DIGAO RUKE!
    iroslav B Mladenović Mirac, lokalni etnolog i etnograf Vlasotince, Srbija
    15.jun 2017.Vlasotince Srbija

  13. Sram da bude sve Vas koji ove siledžije nazivate batinašima! Kakvi bre batinaši, klasične siledžije za zatvor! Poričujem im da će kad tad otići zbog ovoga u zatvor sa sve ovim policajcima koji su gledali. Vi niste policajci Vi ste banda koju narod plaća. Ali polako nećete ni vi još dugo…

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.