Mihajlović: Ostavka Malog je individualni čin

Ostavite komentar


  1. „Gde i kako ste doktorirali“ nikako ne može da bude privatna stvar jer doktori nauka treba da uče studente i leče bolesnike. Ne daj bože da to ikada bude privatna stvar.

  2. Doktorat je lična stvar pojedinca, gospođo Mihajlović, a plagijat nije, već je bruka i sramota taj ko se hvali sa plagijatom (ukradenim) doktoratom i oni koji ga podržavaju. Mali ne može ostati u ministarskoj fotelji, jer je plagijatom nipodaštavao akademsku zajednicu, pa i doktorku Mihajčović, i državu. Da potsetim: u Nemačkoj svojevremeno ministar odbrane podneo je ostavku i isteran iz vlade, jer je dokazan plagijat doktorat i to ne za pet godina, već veoma kratak period je bio potreban, rumunski premijer takođe je plagirao doktorat i najuren je iz vlade i više ime mu se ne pominje, iz ovoga i naši najodgovorniji treba da zaštite nauku i naučne radove, te i doktorate. U suprotnom BU će ići još niže na Šangajskoj listi univerziteta.

Ostavite komentar


Društvo

Saša Ilić: Stvarnost više niko ne prepoznaje 10

Saša Ilić: Stvarnost više niko ne prepoznaje

Rano detinjstvo je kao lebdenje u nekom vakuumu * Tim slikama se vraćamo celog života * Majka voli književnost i radi u gradskoj bolnici * Živim na periferiji gde se uglavnom nastanjuju izbeglice sa Kosova * Prvu priču, pod uticajem Džordža Lukasa, pišem u petom razredu * Iz vojske, zapravo iz rata, vraćam se u jesen 1992.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.