Mihajlović: Ukidanje prava na abortus – tužan dan za sve žene u SAD i čitavom svetu

Ostavite komentar

 1. Ih nema pojma o zakonima SAD , a digla nogu da se potkuje.

 2. O abortusu bi trebalo da se pita i muškarac, koji je otac tog budućeg deteta. Ukoliko on želi da se to dete rodi i da ga on samostalno izdržava, onda ženi treba zabraniti da abortira, a muškarcu dodeliti njegovo dete sa svim punim roditeljskim pravima i obavezama.

 3. Našu vajnu predsednicu ova odluka uvek prekjučerašnjih Amerikanaca nimalo ne tangira. Ona je dete u SAD dobila na drugi način. Neka je živo i zdravo!

 4. По којим мерилима је она, као министарка енергетике, надлежна да се јавља по овом питању?

 5. Tuzlanka nije naucila dobro da cita? Niti shvatila podelu na izvrsnu i sudsku granu vlasti?

 6. Nije tužan dan zašto.
  Nećete više ubijati decu.
  A bolje je da pušite to nama muškarcima baš paše to volimo.
  A dobro da više nećeš biti na položaju da neslušamo tvoje glupisti.

 7. Drage moje.tuzno je da u 21. veku kad postoji zaštita od neželjene trudnoće razmišljati o abortusu kao resenju izuzev medicinskir razloga.Neodgovorno prema životu Valjda imate svest o tome da kad god je moguće neželjenu posledicu treba sprečiti.To treba raditi u svim sferama života.Abortus je pokazatelj vlastite neodgovornosti.primitivizms i jeste tužan čin sa mogućim posledicama po fertilitet i zdravlje žene.

Ostavite komentar

Društvo

Ćuta pozvao na protest u Majdanpeku 9

Ćuta pozvao na protest u Majdanpeku

U subotu će biti održan protest u Majdanpeku i ja pozivam sve građane, udruženja, nevladine organizacije da dođu, rekao je za Danas Narodni poslanik i predsednik Skupštinskog odbora za zaštitu životne sredine Aleksandar Jovanović Ćuta koji je večeras u majdanpečkoj Policijskoj stanici u svojstvu građanina dao izjavu u vezi sa nedavnim dešavanjima na Starici.

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.