„Džaba im ovaj loš krizni menadžment i ovo teledirigovano izvinjenje sa Andrićevog venca“: Miketić o izvinjenju Željka Mitrovića

Ostavite komentar


  1. Izvinjenje je bezvredno, naročito posle izbora sa kojih su ga tako surovo prostački skrajnuli.

  2. Neko Vam se izvinio zbog prikazivanja snimka. A da li ste se Vi izvinili, supruzi, porodici, svom narodu? Vi se borite za upravljanje drzavom, a ne da vodite izvlacenje Loto 7.

  3. I šta, sad bi trebali verovati ovom narkomanu i kurvaru? Baš me briga što je takav, ali ne o našem trošku.

  4. I? Sta sad? Nisu oni tebe targetirali samo zbog toga sto si naveo, targetirali su te zato sto radis belo. E sad…to je iole prihvatljivo za mene, za tebe burazeru nije, ti si izabrao da budes javna licnost, prema tome nemoj da kmecis, pasce samarcina za licemerje

  5. Miketic ne zaslužuje da se pojavljuje u novinama ,da se o njevu više ne piše ništa..zaboravite ovog čoveka..najbolje za sve.

  6. Gledati Mitrovića da drži moralnu pridiku bilo kome na bilo koju temu je kao gledati Hanibala Lektora da nekom pridikuje što jede meso.

  7. Trebalo je da razmislja pre orgija i smrkanja Sad mu je kasno da se pravda da mu je namesteno

  8. Kao što sva istraživanja pokazuju, mnogi Srbi su funkcionalno nepismeni. To znači da ne razumeju smisao pročitanog teksta. Dvoličnost je još veći problem. Time se mogu objasniti komentari u kojima se izvinjenje vlasnika Pinka smatra iskrenim i prihvatljivim , iako je to samo jadna farsa. Zaobilazi se suština, a to je da je jedan privatan, ukraden snimak, pušten na nacionalnoj TV, u jutarnjem programu. I svesno je prekršen zakon. Lažno moralisanje nije vredno komentara. Šta bilo ko radi u svoja četiri zida, samo je njegova stvar.

  9. Bedno…kao na pijaci…da nema zakona,sankcija, obrazovanja….samo napred,zakon postoji,samo sledite istinu.

  10. Sve moralne gromade u komentarima,
    jeste li bunga bunga žurke tako kritikovali? Nama građanima treba Pink da se izvine i odgovara po zakonu šta su sve radili protiv naroda i države.

  11. Zbog ružičastih je ceo Srpski narod poslednjih 30 godina na teškim psihoaktivnim aktivnostima i drogama . Da li cemo dobiti izvinjenje . Biće ga ali 2053 . godine kada se uradi ozbiljna naučna analiza i dezertacija na ovo medijsko drogiranje .

  12. Od ovih na vlasti me nista ne iznenadjuje, pa ni objavljivanje tudjih intimnih snimaka, od njih se nista drugo i ne ocekuje. Ali ocekujem da politcka organizacija za koju glasam bira kandidate sa vise pameti i licne odgovornosti. Ako stavimo po strani egzibicionizam, na snimku ima i narkomanije. Ko iole razuman bi ocekivao da se bavi javnom delatnoscu protiv ove vlasti, a da oni to ne iskoriste. Nezrelo i neodgovorno, ma sta mi pricali o prvu na privatnost.

  13. ja bih ga odmah ostavila,ali disfunkcionalna porodica zataškava sramotu. ne, to ne rade svi…

  14. Ala volimo da drugima pametujemo. Neka svako pogleda iskreno u sebe pa će pronaći mnogo toda goreg od onog za sta kritikujete M. Goapodo M.glavu gore. Pohvala za gospođu. I ja sam svome mužu svasta prastala i danas u osmoj geceniji živimo sretno sa obrazovanim sinovima ,snajama i 4 divna unučeta. I da znaju neke sitne duše;AKO NEKOGA VOLIŠ ONDA VOLIS I ONO ŠTO ON VOLI. Naravno obrazovani i učeni ljudi znaju gdje je granica.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.