Đorđe Miketićfoto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

„Džaba im ovaj loš krizni menadžment i ovo teledirigovano izvinjenje sa Andrićevog venca – odgovaraće za sve laži i spinove, naravno, ne samo u mom slučaju, jer sam samo jedan u nizu onih koje je trebalo ućutkati“, kaže za Danas Đorđe Miketić, funkcioner stranke Zajedno, komentarišući izvinjenje koje je njegovoj porodici uputio vlasnik TV Pink Željko Mitrović.

Mitrović se, podsetimo jutros izvinio jer je u emisiji koju vodi Jovana Jeremić pušten privatni snimak Miketića, koji je prethodno objavljen na društvenim mrežama.

Nakon toga je REM pokrenuo postupak protiv TV Pink.

„Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela“, istakao je Mitrović, koji je rekao da je Jeremić kaznio smanjenjem 50 odsto decembarske plate.

Miketić iznosi svoje viđenje zašto je izvinjenje usledilo baš u ovom trenutku.

„Željko Mitrovć je uputio izvinjenje mojoj porodici i navodno prekorio Jovanu Jeremić kaznivši je umenjenjem plate. Sve to, naravno, u rijaliti formatu – uživo. Razlog je tužba koju smo podneli protiv Pinka kao i protiv Jeremićke, kourednice jutarnjeg programa za sve laži i ciljanu satanizaciju. Ovo prebacivanje krivice na ridikulnu voditeljku, neće abolirati nalogodavca ove kampanje, Aleksandra Vučića, koji je na istoj televiziji i sam sve to najavio, jer sam prvi ukazao na fantomske birače i nagovestio izbornu prevaru koja se spremala“, navodi Miketić i dodaje da se „bliži vreme kada će ovaj rozikasti repetitor mržnje i nasilja morati da bude ugašen po zakonu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari