Mila Popović (SSP): Dok Siniša Mali radi sklekove na Pinku, čoveka na smrt tuku u dečijem parku 1foto FoNet Marko Dragoslavić

„Ministar Mali, potpredsednik Vlade Republike Srbije je juče, posle izrečene gomile laži na RTS i praznih obećanja Beograđanima, otišao na Pink da se veseli i radi sklekove“, navela je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica.

Prema njenim rečima, SNS nije smela da dozvoli svom kandidatu za gradonačelnika Aleksandru Šapiću da bude u emisiji i umesto toga Beograđane je uvredila fantomom iz Savamale ili kako ga je sam Vučić nazvao „kompletnim idiotom“, prenosi Nova.rs.

„Dok on radi sklekove, čoveka na smrt tuku u dečjem parku, deca bivaju povređena iz vazdušnih pušaka, ljudi pucaju sa svojih prozora iz vatrenog oružja. Dok on peva sa Milicom zavetnicom, koja je prodala čast za večeru, kladionice oko škola na udaljenosti manjoj od zakonom utvrđene i dalje stoje, a svaki treći tinejdžer je zavisnik od kocke“ ocenila je Popović u saopštenju.

Ona je naglasila da je ova stranka više puta dostavljala javne i pisane zahteve Upravi za igre na sreću i Ministarstvu finansija da objasne šta se dešava sa kladionicama i zašto se ne zatvaraju one koje krše zakon. Takođe je dodala da objašnjenje nije dato ni za to što kladionice imaju povlašćen poreski položaj u odnosu na državnu lutriju Srbije.

„Izgleda da se odgovori ogledaju u žurci na Pinku, što jasno pokazuje koliko Srpska napredna stranka i Siniša Mali vode računa o građanima Republike Srbije i koliko im se podsmevaju. Iz tog razloga, neophodno je da dođe do promene celog sistema, a ona započinje slobodnim izborima. Ovaj događaj koji je organizovan za 2. jun to svakako nije“, zaključila je predsednica beogradskog odbora SSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari