Peticiju za oslobađanje uzbunjivača iz Krušika potpisalo 15.000 građana

Ostavite komentar


  1. Neophodno je ovu bandu sto pre skinuti sa Vlasti. Ovo postaje nepodnosljivo. Uzurpirali su sve institucije, nema zakona, policijske akcije se vode po medijima, kriminal je na vrhuncu – verovatno gori nego 90ih… Neverovatno ovde moramo sve pohapsiti i povratiti institucije!

  2. Mogu da potpisuju koliko hoce i sta god hoce ali, covek je zagazio u duboke i „mutne vode“, i ko zna cime se bavi? Ocito je da, po necijem nalogu obavalja prljave poslove, kako bi se i „Krusik“, pored toliko srpskih firmi, unistio i pretvorio u prah i pepeo, u bivsu fabriku, kakvih je puna Srbija. Pored toga sto mrzimo Vucica, i sto se uzima kao neverovatan „kvalitet“, treba ukljuciti i mozak i zdravi razum.

    1. bolesnoj osobi daje prostor,da
      ostavlja bolesne komentare?
      Potpisujes se kao Mitropolit
      a komentarises k’o mongoloid.Ovaj Mitropolit jede s mrtvih ,a za boga ga
      svrbi brada.Jovane,samo da je tebi dobro,a za narod,drzavu i decu te savrseno zabole.Huljo!

  3. Potrebno je da svi nezavisni mediji /Danas,NIN,Nedeljnik/ na svojim sajtovima pokrenu peticiju za oslobađanje Aleksandra Obradović gde će gradjani moći da se potpišu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.