Milorad Vučelić: Karma kameleon

Ostavite komentar


  1. Milosevicev ljubimac i "razglasna stanica" maestro Vucelic je trebao biti presidentom Srbije (umesto Tome-diplome) ali je doslo do nesporazuma izmedju SPS-a (i njihovih tajnih sluzbi) kao i glavnog serdara u tadasnjem DS-u, Bore Tadica.
    Izmedju njih su se provukli "umiveni radikali" odn SNS blizanaca Nikolic/Vucic.

  2. Povratak ovakvih likova u nase zivote je delo i zasluga B. Tadica. Vucelici, Skundrici i ostali Milosevicevi puleni su svi ponovo na svojim radnim zadacima. Sramotna proslost im je oprostena i stavljena pod tepih. Sramota me je sto sam navijac ovakvog FK i JSD Partizan. I svi normalni ljudi su nemocni ili zmure. Bahati ponovo jasu i upravljaju nasim zivotima i zadovoljstvima. E, zemljo Srbijo…

  3. Nisu mu pomogle majce Mutavog, pa je morao da na Skupstinu dovodi slucajne prolaznike,
    da mu omoguce privid legalnosti. Sramota

  4. Kako nedavno reče Jovica Stanišić: Kakva Skupština, kakve političke stranke. UDBA drži sve u svojim rukama… A Vučelić je stari kadar Službe, još od srednjoškolskih dana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.