Šta znači izjava ministarke prosvete da će razredne starešine pratiti mentalni sklop i socijalni život učenika?

Ostavite komentar


  1. Kompletni idioti.Zatrpali ste nastavno osoblje gomilom papirologije, oni ne stizu vise da se bave svojim predavanjima. pretvarate ih u cinovnike. hteli ste da im uvalite i da se bave pregledom ucionice usled dojavi bombe. pomeni ovo je svesno urusavanje sistema skolstva da bi se u potpuno presko na privatno skolstvo , pa ko ima novca ucice.

  2. Tako je, dosije za svakog učenika. Evo prilike da se sarađuje sa BIA, na obostrano zadovoljstvo jer potonji mogu ove psihopatske učenike odma da skautuju kao talente za njihovo preduzeće. Posle briljantne ideje da se nastavnici naoružaju i pokažu borbenu gotovost, evo još briljantnija da cinkare… To samo sps kadar može da smisli.

  3. Posle skoro 32 godine rada u školi zahvalio bih se za dodatak za miran rad do penzije. Ali niko od mlađih kolega neće da se prihvati tog posla (a ni dodatka)…
    ŠTA ĆE MO SAD ….

  4. A sta mislite da tetkice pisu pedagoski profil.
    Mislim one vise vidjaju tu decu,posto je cas razrednog jednom nedeljno,a nisu opterecene
    digitalizacijon

  5. Dakle, hoćete da statusno i materijalno srozani nastavnici budu obučeni za antiterorističke odrede, da budu psihijatri, defektolozi, psiholozi, pedagozi, ali i činovnici koji vlastite kompjutere i mobilne koriste za popunjavanje birokratskog smeća koje nam uvaljujete, samo napred, podučavaće vam decu Pakistanci, ako ih navatate…

  6. Zasto, je prosveta dozvolila, da nam deca roditelja nizeg ranga,budu niko i nista?Znam iz iskustva. Necija deca ponavljaju pet puta, a necija ni jednom.

  7. Svima je jasna cinjenica, da prosvetari odvajaju decu.Tako je bilo i sedamdesetih,kada sam i ja isla u skolu. Sada je pravo rasulo.!

  8. Просветара су срећни , са ,,огромним,, повећањем – плата 10% нижа од просека у Србији.Срећно.

  9. Skola i nastavnici da budu odgovorni za decu neodgovornih roditelja? Da vode racuna o onome sto treba roditelj da radi? Samo da se unizeni nastavnici jos vise unize.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.