Ministarstvo za rad jedino ne koristi nijednu društvenu mrežu

Analiza zastupljenosti vladinih institucija na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Objavite slobodno da sva ministarstva, osim ministarstva turizma, ne reaguju na emailove. Posaljite im email kao obican gradjanin, a da nemate ime medija u adresi i videcete da sam u pravu.

  2. FB profil Ministarstva za evropske integracije je spomenar J.Joksimović. Ima milijardu njenih slika i kojestarija i niceg o tome sta radi njeno ministarstvo. A realno je nakićena toliko da bismo svi bez toga mogli. Isto i Mihajovićeva. Izgleda da se takmiče.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 6

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.