Mitrović najavio prijave zbog ilegalnog prisvajanja intelektualne svojine TV Pink

Ostavite komentar


  1. Reči „intelektualno“ i „Pink“ je nemoguće logički uklopiti u istu rečenicu. A onu njegovu „intelektualnu svojinu“, ne bih uzeo ni da mi je pokloni!

  2. Direktor srpskog duhovno mentalnog Cernovilja ima intelektualnu svojinu. To on sto ima na Pinku moze da nazove bolje „svojevinom“ (Vukov rjecnik). I nemojte vise da cenzurisete jer postaje veoma neprijatno .

  3. Direktor srpskog duhovno mentalnog Cernobilja ima intelektualnu svojinu. To on sto ima na Pinku moze da nazove bolje „svojevinom“ (Vukov rjecnik). I nemojte vise da cenzurisete jer postaje veoma neprijatno .

  4. Mitrović i „Pink“ nespojivi sa pridevom „intelektualni“! Prostački, pornografski, šund.. pa i to dođe kao kompliment u odnosu na „kvalitet“ programa

    1. Bravo Novosadjanka, lepo receno bas, neznam odkud ovaj liku Danas obican trovac ove mase zaludjeni seljaci, a on dobio od AV 15 mil.eur za zadrugu i ubi dusu ali dok ima ovci bice i vune.

  5. To vnogo intelektualno? Kanalizacija pink, sa kanalizacionim ne programom treba ukinuti za svagda. A narkomančinu čije ni ime ne želim da izgovorim treba hospitalizovati. Na suvo da se skida, pa tek onda strpati u zatvor. Ćoman lligavi se usudio da najgoru prljavštinu nazove „intelektualno“? Zbog čega mu dajete uopšte medijski prostor? Trovač društva sa najljigavijim programom koji postoji na Svetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.