Mitrović o pisanju Danasa: Novinarke Pinka ponižene

Ostavite komentar


  1. Znači da je za Mitrovića i davljenje novinara, takođe teže povreda.
    Očigledno da tako ne misli tužilaštvo Srbije.

  2. Kad te uhvate u lazima, ti lazi jos vise.
    Lazi dok ti ili oni ne padnu u nesvest.Zadruga i van zadruge.

  3. Možda jesu ponižene i uvređene, pitanje je s koje strane su to poniženje doživele. To znaju samo one? Teško povređene nisu za to postoji validna medicinska dokumentacija koja ne podleže proizvoljnosti. Ako koza laže rendgen snimak odmah pokaže -nema slomljenog rebra. Tačka.

  4. Ne sumnjam da će kad ovi odu sa vlasti, pričati druge priče.E, UPRAVO TADA GA TREBA STAVITI U ZATVOR, NAPLJACKAO SE JOS IZ VREMENA JUL-a

  5. Povredjene su i ponizene jer rade na pinku a verovatno da mogu naci bilo kakav posao ne bi

  6. Te folirantkinje uopste nazivati novinarke je najveca sprdnja za tu castnu profesiju. One su tri dana za nista oduzele mesto i sobu teskim bolesnicima. A ako bi jednoj od njih uopste i bila slomljena rebra, ne bi se odmah posle tzv. "incidenta" pojavila na tvojoj trash televiziji i sedela satima bez da vristi od bola, jel kada bi imala slomljena rebra ne bi mogla vise ni da dise. Svi ste vi jedni teski foliranti i lazovi, a tvoj sin bi trebao odavno da sedi u zatvoru, a ne da skita kao da se nista nije desilo! Doci ce i taj dan gde ce te svi nestati i da onda moze Srbija konacno da zivi bolje. A za botove samo sledece: Gledajte se malo u ogledalo pre nego sto lupate minuse.

  7. Moglo je da bude i gore kao ono onomad kad je ubijen Ćuruvija za vreme ministrovanja znate već koga da mu ime ne spominjem !
    Uzgred, zna li neko kako mogu da obrišem Pink sa kablovske ??!

  8. Za Željka znamo ko je i šta je. Nego, čuste li šta priča predsednik države o tom slučaju? Podsetiću nas, i za njega smo sve znali. Sad su, ne samo njih dvojica, u udruženom poduhvatu protiv naroda. Pa lepo, dajte da ih što pre razdružimo. I, da se razumemo. Novinarke niko nije smeo da dirne, niti malim prstom.

  9. Svako ima pravo na svoj trip pa i Željko Mitrović. Problem je kada neko pokuša da druge uvuče u taj svoj trip. U konkretnom slučaju sve one koji konzumiraju ovu televiziju sa nacionalnom frekvencijom. Onda to za sve druge ubačene u taj trip postaje ružna realnost

  10. Sramno je za novinara da iznosi laz, akamoli da je sam kreira. Usvojili Gebelsov princip: dajte mi medije i pretvoricu narod u krdo svinja. Uostalom, ove dve su novinari isto toliko koliko i voditelji Zadruge. O kom novinarstvu i informativnom programu govori Mitrovic?! Degeneracija nacije.

  11. Haha, dr Zeljko Mitrovic izvrsio supervestacenje. Ono su novinarke u istoj meri u kojoj je Zadruga informativni program. A ponizeni smo mi kojima se plasiraju takkvi sadrzaji na televiziji sa nacionalnom frekfencijom. Dijagnoza: degeneracija nacije.

  12. Ako nisu ponizene zbog agresivnog, nekulturnog programa koji je na talasima Pinka, kako da budu ponizene za bilo sto drugo. Ponizenja i sram koji prikazuje tvoja tv je ponizenje za celi narod.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.