Mitrović: Stanete u jednu prikolicu

Otvoreno pismo Boška Obradovića Željku Mitroviću

Ostavite komentar


  1. List Danas citira bljuvotine malignih likova poput zeljka mitrovica ? Ovo je ruzan san, kosmar, imam zelju da se probudim sto pre !

  2. @Jovan,a gde si se ti dosad skrivao sa tvojom natprosecnom bistrinom.Mogli su te dosad mnogo bolje iskoristit.

  3. Gazdi necega što se nikako ne može nazvati medijem, dajete prostor. Mitrović povezuje sve godine, mržnje, zločina, propadanja, pljačke i uništenja najbolje države koju je narod sa ovog prostora ikad imao. Davati mu prostor je uvreda za građane Srbije. Đavolska kompanija koja sluđuje i odvaja od građane od jadne stvarnosti. Mitrović stvarnost Srbije iskrivljuje, skriva, ulepšava i ubija volju građana da je menjaju. Pink je u Srbiji zamena za HARP.

  4. Само да реал добије левантеа лако ћу ја са жељком и газда вучком , спорта има викендом а на црно ћу да радим довека јер помака од минималца нема, ружичасту лгбтшмр тв нећу ни да гледам са наказним ликовима , а жеки убаци и дете своје

  5. Svaka cast Bosko. Cela opozicija drhti i cuti. Niko ne sme rec da kaze. Ti ratni profiteri se i dalje bogate i drze nam moralne pridike. A zna se gde im je odavno mesto i siguran sam da ce tamo i zavrsiti. Tako misli sigurno vecina u ovom drustvu.

  6. Zeljko bi mogao da izbaci zbornik radova "Izabrana pisma na kokanidzi" . Trezan covek ne pise takva manijakalna saopstenja i toliki broj saopstenja. Zeljko, tebe to razara priznaj si.

  7. Ako bi kojim slučajem ovaj religiozni-seljoš-fašista došao na vlast, slizao bi se sa ovim Mitrovićem za tili čas. Svi gresi bi mu bili oprošteni a Mitrović bi naravno nastavio da laje za novog gazdu kao da se ništa pre toga nije desilo.

    Isto ko što je i Pinokio mahao s Dinkićevim zatvorskim odelom, a sad kad se dokopao vlasti i Dinkić krade za njega, pravi se blesav.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.