Željko Mitrović: „Zadruga“ jedini ozbiljan karantin

Da li je organizovanje i emitovanje rijaliti programa kršenje mera Vlade o zabrani okupljanja

Ostavite komentar


  1. Možda, možda Mitroviću. Tvoje neobrazovanje se produkuje u tvom rijalitiju. Možda su učesnici u ovom trenutku „zaštićeni“, ali narod nije. Onaj odozgo sve vidi i iskreno se nadam da nije ravnodušan prema ovome što ti radiš.

      1. Od 29 komentara svi su ogorceni sa mitrovicem. I takav covjek sa svojom tv ima nacionalnu frekvenciju .pa sta se onda cudimo

    1. NIsu izolovani – neko ih opsluzuje, snabdeva i sl. A zna to i ovaj tupadzija nego pokusava da produzi to djubre

        1. Skupština ne može da se sastane a zadrugari orgijaju uprkos avovoj zabrani okupljanja. Kakva banana nazovi država.

    1. Bravo cirkus- neko navede julovac itd. to mu je još i najmanji greh(iako je ogroman) ovo je gore od onih što ih je probio.

    2. Mitrovicu pročitaj bar nešto o prenosenju ovog viruse .Nije samo kašljanjem .ovaj virus živi 2-3 dana na metalnim,plastičnim površinama pa kad im dopremate hranu ili bilo šta drugo je rizik .Tako da je tvoja bahata izjava neutemeljena valjaš gluposti o “najsmešnijim virusu”

    3. ovo je pravi odgovor i najbolji predlog uz dodatak da se iskljuce kamere i nek uzivaju zajedno sa svojom gazdom

    1. Da li cemo i to da dozivimo? Misam bas siguran veliki se novac vrti.
      I ko zna ko ga sve koristi?

    1. Bravo za komentar,više je zatrovao pink i hepy ovaj narod nego covid 19 i eventualno covid 20

  2. Ako su izolovani kako to da će za nekoliko dana Miljanu sa sve bebom da vrate u Zadrugu? Zar ona time ne krši pravo zabrane kretanja u vanrednim situacijama? Ona kao takva podložna je ostalim takmičarima da prenese virus. Svako normalan bi trebao da se digne i tuži REM zbog kršenja osnovnih ljudskih prava, a to je pravo na zdravlje.

  3. Zasto nam , vasim citaocima, nabijate klozetsku cetku u usta ? Cime smo to zasluzili cenjeni Danas ? Hocete li i ovo pitanje cenzurisati ?

  4. Mige.
    A da malo rijaliti“igraci“izadju napolje pa sa maskama i rukavicama pomognu u dostavi potrepstina starijim gradjanima koji se pridrzavaju vladinih mera,sede u svojim kucama i oslobode prostor na „izolovanom ostrvu“za smestaj lakse obolelih!Gospodine Mitrovicu,to bi bila humanost na delu.

  5. Ne bih ja njih pustao iz oba programa do 2040.-te…pa odatle u staracki odmah.

    1. Nemoj tako Zoki, zar su staracki domovi zasluzili da im se pridruze Mitrovic i njegovi ukucani?

  6. To je karantin za glupe,primitivne i beobrazovane Mitrovicu sta cekas ajd u svoje krdo tamo ti je mesto.

  7. Ovako izgleda kad prevelike količine belog praha sprže mozak: pacijent nesuvislo bunca.

  8. sto volim kako vas je maric naduvao hahahah kakv car… da se bakce sa besposlenima …

  9. Bolje bi ti bilo da kupis maske, respiratore, bolnicku opremu, posteljinu, lekove i vratis ovom narodu pokradene pare preko tzv. brojeva za glasanje, sram te bilo.

  10. Neverovatno!!! O čemu to on priča. Pa šta god da uradi ili kaže potpuno je bezvredno.
    Njegova organizacija je razorila Srbiju u smislu duha, morala i svih pravih vrednosti da je korona naprosto smešna spram njegove i njegovih pajdaša destruktivnosti.

  11. Kakva demagogija.
    A to što svako malo neko nov udje, neko izadje pa se vrati?

  12. Ako je po g. Mitroviću, tad bi trebao ličnim primerom to dokazati! Gospodin(drug!) nekk uzme svoju gospođu i samoincijativono se zatvori z tu zadrugu ili kod konkurencijije u njihov reality progam u Srbiji! Samo tako može dokazati i potvrditi svoje argumente! Drugačije ovu sodomaniju ZATVORITI TREBA!!!

  13. kad sve ovo prođe daće bog,narod će izaći iz karantina .a vas ćemo strpati u jedan na duže vreme

  14. A frizeri,sekjuriti,prodavci…AV misli da su svi Srbi volovi!

  15. Ovaj čovek već skoro 30 godina redom vuče sve političare za nos a i sve nas promocijom prostakluka i najnižih poriva bez imalo moralnog ustezanja.Ima li kraja idiotarijama ovog čoveka.

  16. On i njegov realiti koji traje je dokaz koliko smo neravnopravni u postupanju trenutnih vlastodržaca. Zatvoriše ozbiljne i neophodne firme a realiti Mitrović je iznad zakona, kao onomad sa onim kriminalcem kojeg je držao van zatvora potpisujući ugovore o učešću u Mitrović-realitiju. Sramota!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.