Mladić i dalje životno ugrožen 1Foto: FreeImages / Clyde Steven

Mladić J.S. (21) koji je teško povređen u eksploziji bombe u sredu uveče u stanu u Ulici generala Milojka Lešjanina u strogom centu Niša uspešno je operisan, ali je i dalje životno ugrožen i nalazi se na aparatima, potvrdio je juče direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović.

– Mladić je u toku noći podvrgnut višestrukim operacijama vrata, trbuha i desne noge. Primeljen je u teškom stanju jer je izgubio dva litra krvi. Njegove povrede su sanirane i izvađeni su delovi eksplozivne naprave.

Sada se nalazi na intenzivnoj nezi Klinike za opštu hirurgiju i drži se u stanju veštačke kome, a u narednih 48 sati nemoguće su preciznije prognoze- rekao je Radovanović, dodajući da se žena, koja je u eksploziji zadobila lakše povrede, uspešno oporavlja.

Policija je sinoć saopštila da su prilikom uviđaja u stanu pronađeni osigurač i kašika aktivirane ručne bombe.

Prema nezvaničnim informacija, mladić je sin sudije Osnovnog suda u Nišu, a u stanu se u tom momentu nalazila i njegova tetka, takođe sudija, ali u Privrednom sudu. Pojedini mediji navode da te činjenice nemaju veze sa eksplozijom i spekulišu da je ručnu bombu aktivirao sam J.S. pri pokušaju samoubistva.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari