MUP: Na snimku se jasno vidi trenutak nezgode i da Babić nije mogao biti vozač

Ostavite komentar


    1. Sta ce nazovimo vozac da obilazi i otvara suvozaceva vrata, kad je Babic bio izjavio da je on na zadnjem sedistu kao zaspao.
      Nego, nadjite vi ta 2 minuta, pa da vidimo ko je vozac, ko suvozac, a ko spava odzada!

  1. Pa,sto onda ne pustite ceo snimak,nego fali ta 2 minuta?Nije niko blesav ovde,kakve nas vi smatrate.

  2. 2 sporna minuta su kod Vučića, što je sam potvrdio. Rekao je da je snimak „grozan“ i da drugi ne treba da ga gledaju. Nek Vučić vrati snimak!

    1. Godinu dana im je trebalo da dostave snimak tuzilastvu. To je vec sasvim dovoljno za ozbiljnu sumnju u istinitost tvrdnji koje iznosi vrh vlasti. Ako se tome jos doda tvrdnja tuzilastva da nedostaju dva minuta snimka koji su veoma vazni za utvrdjivanje istine o ovom slucaju onda se moze osnovano sumnjati na skrivanje, falsifikovanje i prikrivanje dokaza o izvrsenom krivicnom delu sto sve takodje prrdstavlja krivicna dela.

    2. Vozač će jednoga dana da progovori.Mučiće ga savest i pored velike“!dnevnice“ koju je dobio.

  3. Valjda smo u Osnovnoj Skoli učili i naučili da je ogromna razlika između „nije mogao biti vozač“ i „nije vozač“.
    Bruka, jednog ljudskog života nema.

  4. Kakve beze kriminalci iz MUP-a imaju sa ovim slucajem? Ovde je relacija Putevi Srbije-Tuzilastvo bitna i nema potrebe da slusamo prepev dogadjaja kako ga MUP vidi. Dr Stefanovic je lazov i sada tera i ceo MUP da budu to isto. Snimak tuzilastvu dati bez „progutanih“ dva minuta i ljudi ce znati sta da rade.

  5. Je li to MUP na čijem čelu je onaj dr Neša iz Beograda što je slagao da mu otac nema nikakve veze sa GIM, što je završio neki fantomski londonski Megatrend u Centru Sava i što je posle doktorirao pred komisijom koja uglavnom nije znala srpski jezik? Ako je to taj dr Neša, ne verujem vam ništa i sve me više ubeđujete da je Babić vozio. Sram vas bilo, jedna nedužna žena je izgubila život u toj nedreći a vi godinu dana krijete i montirate snimke. Znate li šta je to obraz?

  6. Heh… u prvobitnoj verziji je sedeo pozadi a sad suvozac? Mislim nije da ne verujem nasoj miliciji ali bio je i onaj snimak sa pumpe gde uzima kesice cipsa i seda pozadi a sad suvozac ….Ako neko moze da mi pojasni …

  7. Na pitanje koliko je sati odgovaraju pitanjem koji broj cipela je Babić nosio u petom razredu osnovne škole.

  8. Policija Srbije je samo jedna od organizovanih mafijaskih grupa u sluzbi politicara,koja za razliku od klasicnih krimosa platu prima i iz budzeta.

  9. Posle skoro godinu dana mogli su napraviti snimak i da je moja tetka vozila!!!!
    Lažovi i muljatori!
    Međutim,svakog stigne svoja kazna,kad tad!!!

  10. „S obzirom na povrede koje je u nezgodi zadobio direktor Koridora Srbije Zoran Babić, istakao je Arsov, jasno je da on nije mogao da bude vozač i da sa polomljenom butnom kosti obiđe oko auta i otvori suvozačeva vrata.“

    Kako se na suvozačkom mestu lomi butna kost? Obično ti „treba“ volan za takvu povredu.

  11. I ovakva policija treba da čuva red, mir i bezbednost građana?????!!! Više liče na naoružani ogranak mafije!!

  12. Ovaj Babic je ocito jako los i do srzi pokvaren covek. Covek koji je na pocetku karijere hapsen zbog preprodaje grobnih mesta, covek za koga se smatra da je pravi vlasnik Avenije MB (odlicna tema za istrazivacko novinarstvo), stravicne firme koja po lokalnim samoupravama Srbije uzima visemilionske iznose za hvatanje i ubijanje pasa po ulicama i iz privatnih dvorista. Covek bez srzi morala, opasan covek. Pitanje je zasto ima toliku zastitu?

  13. Život ovde ništa ne vredi. Žao mi je što 5 oktobra nismo završili posao do kraja kako je trebalo. Sad ovih bitangi ne bi bilo, na vlasti barem sigurno. BUNT DO POBEDE

  14. „MUP je saopštio juče da se na snimku jasno vidi trenutak nezgode i da Babić nije mogao biti vozač.“ Da li jos netko vidi, da je ova izjava nejasna, i da se moze interpetirati prilicno dvosmisleno?

  15. Zašto se krije snimak ako je sve kako oni kažu.
    Snimak na videlo da pogledaju milioni očiju.

Ostavite komentar


Društvo

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa 10

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodna poslanica Ivana Rokvić izjavila je danas da novi pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o uslovima i kriterijumima za izdavanje dozvole za pružanje medijskih usluga ne predviđa obavezno emitovanje kvalitetanog programa u koji spadaju dokumentarni, dečji, kulturno-umetnički i naučno-obrazovni sadržaji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.