MUP raspisao konkurs za obuku novih policajaca, za PU Bor je potrebno 29 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku, za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji. Za područje PU Bor predviđeno je 29 polaznika.

Na osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Кamenici Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće ukupno 780 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajca -230 polaznika, saobraćajnog policajca -220 polaznika i graničnog policajca 330 polaznika za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Za područje Policijske uprave Bor predviđeno je sedam polaznika za radno mesto policajca, deset polaznika za saobraćajnog policijaca i 12 polaznika za graničnog policijaca.

Kandidati za polaznike imaju mogućnost da se prilikom prijave na konkurs izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposoblјavanje.

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu da se prijave do 7. juna.

Uslovi konkursa dostupni su na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari