N1 očekuje objašnjenje premijera

Ostavite komentar


  1. Gospodin premijer je postao veoma bahat pa mu se moze da pljuje,preciznije da lupa gluposti kada ne zna sta da odgovori. N1 je ozbiljna kuca i nije ni Pink ni Informer koje su sinonim za dno novinarstva. S obzirom da N1 dolazi iz zemlje koja se zalaze za ljudska prava ali sa druge strane ta zemlja daje podrsku Vucicu za medijsku cenzuru i mrak bice zanimljivo ispratiti kako ce proci ova uvreda i prozivka N1 da podrzava dilere. Uzgred gde ima dima ima i vatre jer 15 god. kruze price da je Loncar zavrsavao posao zemunskog klana u bolnici ako kojim slucajem neko prezivi u sacekusama do 2002 god.

  2. Loncar nije mogao da u to vreme "operise oca jednog od tih ljudi" jer u to vreme NIJE IMAO ¨POLOZEN SPECIJALISTICKI ISPIT.(Sem ako u medjuvremonu nisu i taj ispit uspeli da falsifikuju.)

  3. Ovo je dobar znak i očigledan dokaz da je premijera uhvatila PANIKA pred predsedničke izbore. Sve više je onih koji tom čoveku ništa ne veruju. Nikakva propaganda mu neće pomoći na sledećim izborima. Narod je gladan i KLJUČA!

  4. Vucicu cela Srbija zna ko je Zlatibor Loncar i kako je dokrajcivao pacijente u Urgentnom centru po nalogu Zemunskog klana. Nije mi jasno zasto covek za koga postoji osnovana sumnja da je to radio mora da bude ministar. Takodje, on je mimo svih pravila postao direktor Urgentnog iako je za tu poziciju morao biti bar docent. Uskoro ce on i doktorirati. Ali gospodine Vucicu nismo mi ovce. Izrada doktorata nije moguca uz ministarske obaveze. Zasto se za direktora EPSa bira covek sa kupljenom diplomom, za ministra policije i guvernera plagijatori. U svetu se za ta mesta biraju najbolji od najboljih. Srbiaj je osudjena na propast.

  5. Niste se oglasili kada ste gledali fotografije nekih zvaničnika iz bivše vlasti kada su posećivali Šilerovu i kada su tamo šmrkali kokain , a zapelo vam je za oko fotografija ministra Lončara koji je operiso oca dotične osobe koja je zatražila da se sa njim slika. Pa da li je to veći zločin od onoga šta su zvaničnici bivše vlasti radili u Šilerovoj.

  6. "vodi se isključivo profesionalnim standardima,bez podržavanja bilo koje političke opcije" bas ste me slatko nasmejali

  7. Sve je jedna opšta budalaština,svaka vlast je ogrizla u kriminalu,bar pojedini ministri ili njihovi pomoćnici,ako da ni ova nije imuna na to,doduše rade malo perfindije u odnosu na one prve,koji su otvoreno krali i otimali, jer ovi nisu toliko pismeni kako i na koji način da kradu, dok se ne usavrše,a onda.

  8. U praziluk zemlji,samo je jedan sociolog profesor Jovo Bakić,imao muda da kaže "Imamo mafijašku državu!"

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.