Rebić više nije direktor policije

Ostavite komentar


  1. U državama,kada degradiraju policajca,premeste ga u saobraćajce,kod nas,saobraćajac/beli pandur/,postao direktor.
    Mašala

  2. „Inače, prema njihovom saznanju, Rebić 9. januara stiče uslove za penziju.“

    Kako?! Covek ce imati 55 godina toga 9. januara! Beneficirani staz? Deset godina ranije u penziju od ostatka Srbije. O nasem trosku.

  3. Nakon svih afera u Mup sad Rebica uz sve pohvale ispratite u penziju bez bilo kakve odgovornosti tako ce biti i sa Dijanom.Drzavni cinovnik je zasticen od nerada i kriminala

  4. Naravno i to u punu penziju,za njih postoji poseban zakon,zaštićeni su ko beli medvedi. Mi ostali koji odradimo 40godina opljačkani smo od države 20,4% što nemamo 65god.života već60.Bravo Srbijo zemljo maćeho!

  5. Policija prvenstveno mora da izvrši rekonstrukciju u svojim redovima tako što ce očistiti redove od prevaranata,lopova i reketaša jer je cela policija zaražena jednim od ovih virusa.Apsolutno sva kriminalna dela učinjena u ovoj zemlji pa i šire imaju bar jednog saučesnika iz policije.Vrh policije je apsolutno nesposoban i nestručan i zato bi trebalo da svi odu u penziju i da se više ne vracaju u smislu da ih ne prebacuju na još bolja radna mesta tipa kao savetnici u vladi jer se nisu pokazali kao sposobni na ovom radnom mestu i ne bi bilo pametno da predju u eriju još vece odgovornosti.Stradala porodica iz Aleksinca je prijavljivala napade na njih ali oni ih nisu zaštitili dok sada glume kako su efijasni u istrazi kad su ih našli mrtve.Čak se i tu pojavljuje učešce policajca u tom zločinu ali to je naravno nedokazivo jer nemoguce je da je neko iz policije ikada bio umešan u kriminal zato sto se oni kotiraju kao sveci?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.