Nađa Higl: Ako se ne prikloniš nekome, nećeš dobiti ništa

Ostavite komentar


  1. Apsolutno se slazem sa izjavom.
    Samo ovakvih prica treba da bude sto vise i to javno.
    Istina treba da se cuje.

  2. Botovi,zašto ćutite,zar nemate ništa da kažete na ovu bruku,ili možda čak ni ne znate ko je Nađa Higl?

  3. Meni se ovaj gest ne dopada, pogotovo što je Nadja dobila i krov nad glavom, koliko se sećam…Mislim da je to uradila ishitreno…Nadja treba sebe da preispita i da shvati da ne može jednosmerno da se razmišlja…Biti počasni gradjanin znači i nešto doneti tom gradu…a ne duriti se kao malo dete…Nije budžet jedini izvor prihoda za nove ideje…ne vidim šta fali da se angažuje i oko sredstava iz nevladinog sektora, sponzora i donacija…

  4. "Vrhunski sport počinje tamo gde prestaje težak fizički rad", definicija je vrhunskog sporta. Nigde u svetu nema ovakvog odnosa vlasti (čitaj SNS horde) prema zaslužnim sportistima. Sve akcije za sportiste (poslednje su neke pare za one koji su osvojili medalje) koje se obavezno ekranizuju služe veličanju SNS. Sportisti su samo sredstvo da se ostvari taj cilj. Pravog vrednovanja vrhunskih sportista nema. Puna podrška za Nađu koja je istorijski osvetlala zastavu Srbije koju je SNS horda ukaljala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.