Najavljen novi subotnji protest u Kragujevcu, šetnja i blokada dve raskrsnice

Ostavite komentar


  1. Ako se stvarno zalažemo za ekologiju, hajde da se u subotu okupimo pa da očistimo Veliki park ili park kod jezera Bubanj. Možda da nađemo neku lokaciju i da posadimo neko drvo, ili bilo šta drugo što je u domenu ekologije. Verovatno bi to izazvalo veću simpatiju kod sugrađana i dobili bi smo više istomišljenika i veću medijsku pažnju nego blokadom saobraćaja. Dajte da konačno počnemo da nešto dokazujemo delima a ne destrukcijom, praznim rečima i primitivizmom, jer nas je to i dovelo u ovu situaciju, svi samo obećavaju poslednjih 20 godina, hajde da mi za promenu i pokažemo nešto na delu. Čak i ako ne uspemo u zahtevima, niko neće da nam ospori dobru nameru i dobro delo. A možda se i drugi gradovi ugledaju na nas pa neka u 100 gradova bude po deset stabala ili po jedan čist park, to je uspeh koji ne može da prođe nezapaženo.

  2. Bravo,mnogo smo cekali,ali nilad nije kasno,u mom zivotu bese mnogo demonstracija losih dobrih nadam se da ce ovr biti prave.odoh u Canadu 99, ,da ne docekam Seselja a on se povampiri I vlada jos gori,bahatiji I na zalost prostiji ništa više Nadam se da je ovo dovoljno za pametno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.