Najavljeni zakoni koji su završili u fiokama

Danas analiza: Kratko podsećanje na pravne akte koje su zvaničnici Srbije obećali građanima

Ostavite komentar


  1. Aleksin zakon je nosto sto je trebalo odavno da se usvoji i da se implementira u svim skolama u kojima je i dalje prisutno vrsnjacko nasilje na opstu zalost zaposlenih u prosveti i roditelja.

  2. Mislim da nije narod kretkog pamćenja, već da je apatičan i da mu je sasvim svejedno šta ko obećava, unapred znajući da do relizacije obećanja neće doći.
    Što se izbora tiče, svak je našao neku računicu. Neko glasa da bi dobio posao, neko sendvič.

    1. Tacno tako. Plus, u prve dve recenice ovog svog podsetnika vredja isti narod na ciju svest, valjda, apeluje i koji sutra treba da budu njegovi biraci. Way to go!

      Predsednik Vucic naziva narod placljivcima, kukavcima, mitomanima, dakle nedostojnim takvog prosvetitelja i njegove velicine, plus sve to uz duboko uvredljiv, patronizujuci stav. Ovaj optuzuje, pazi, isti narod da imaju kratko pamcenje sto se cita dementni ili senilni i deli lekcije sa opet patronizujucim stavom sa visine, eto on ce kao da nas podseca… bas ti veliko hvala… treca grupa drzavnih zamlata ih nazivaju govnima… eto.

      I to je sve opet nekako krivica tog istog naroda koji je, gle cuda, na svakom drugom mestu na svetu vidjen kao radan, pametan, odvazan, hrabar, posten, cenjen. Dakle Kanada, Amerika, Australija itd.

      Menjajte svi vi lepo skupa narod, dragi srpski politicari i narod ce procvetati bez vas i u Srbiji. A mi treba lepo da dovedemo norveske svajcarske ili slovenacke politicare da nam budu predsednici, premijeri i poslanici i placamo ih kao sto se placaju ljudi za posao po ucinku. Otkaz ako su losi, bonus ako rade dobro.

      Narod je poslodavac politicarima, ne obrnuto.

  3. Gledam ove velicine koje se bune zbog cene goriva,otvaranja fabrika,novih radnih mesta ti likovi zasluzuju duboku analizu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.