Najviše obolelih do sada (1.817), šestoro preminulih, na respiratorima 51 pacijent

Ostavite komentar


  1. Alo, alo Beogradjani, pa šta ovo radite. Zaraziste celu Srbiju. Zidate troškove lečenja u nebesa.

    Dajte preslišajte se. Ovo što radite nema smisla.
    Neverovatno.

  2. Koliko je to nekorektno teći oboleli! Nisu oni oboleli, oni su samo pozitivni na test za koji se još uvek ne zna šta testira. A od tih pozitivnih samo 10% ima simptome i oni su oboleli, ali opet od čega od gripa, prehlade neke druge infektivne bolesti? Da li ih je neko testirao na ove bolesti? Ko to od medicine pravi cirkus?

    1. Test testira prisustvo genetske sekvence virusa SARS-CoV-2.

      Kada nešto ne znamo to nije sramota, ali je glupo pisati komentare i lupetati u tom slučaju.

  3. E cenzori, cenzori opet mi, bez opravdanog razloga, uskraćujete pravo da kažem šta hoću. Busate se da ste slobodan i otvoren medij. Malo morgen. Ne postaje se ovako kvalitetna novina.

    A ja sam samo hteo da naglasim da su Beogradjani jako neodgovorni prema obavezama da se štite od Korona pandemije i da ne zidaju troškove lečenja u nebesa. Razmere te neodgovornosti su strašne, a ni jedane novine beogradske ni reči o tome.
    Deluje neverovatno.

    Zato, objavljujte to što sam napisao. To očekujem od vas.

  4. Ove nedelje sam morao tri puta da idem u zgradu MuPa da se zanimam sa birokratijom. Ni jedan službenik u zgradi ne nosi masku, jedini sa maskom je na ulazu u zgradu.
    U međuvremenu i Dr Kisić je snimljena kako radi pedikir u prostoriji gde je više od 5 osoba beu ikakvih mera zaštite ili trunke obraza i sekiracije.

  5. Pošto Hrvatska planira oko 3000 dnevno.Mi ćemo oko 6000 dnevno.A ni trocifreni broj umrlih nije dàleko kao i u drugim zemljama.Da se letos napravio opšti karantin i prekid svih aktivnosti nebi ovoga bilo.Motači kablova rade punom parom jer je to važnije od hleba.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.