Napeto ispred sedišta SRS u Zemunu: Protest podrške porodici Barbalić, jake policijske snage čuvale demonstrante od radikala

Ostavite komentar


  1. Sad za kaznu svi da procitaju ta ista „dela“ Seseljeva koja su i nosili … a da, oni ne znaju da citaju… 😀

  2. Mogle bi ove žene i u Hrvatsku da protestvuju, za izbačene i proterane Srbe iz kuća i stanova.

  3. Trebalo je da protestuju u Strazburu, tamo se odlučuje o slučaju.

  4. Nijedna srpska porodica nikada nije bila ugrozena od strane hrvatske vlade,zasto ove zene ne razmisle o tome,kuda ovo vodi.

  5. treba ispitati mnoge stvari koje su se odigrale 90,mi nemamo snagu za tako nesto ali zato postoji Hag.Licno mislim da bi posle podizanja optuznica Srbija bila lepse mesto za zivot.

  6. Jesam Srpkinja ali podržavam porodicu Barbalić. Nadam se da će pravda pobediti i da će se porodica vratiti u svoj dom. Svi smo mi samo ljudi i ne trebaju nam nikakve podele, ni verske, ni kulturne, ni po boji kože….

  7. @ zamisli molim te
    Prvo, u Srbiji nije bilo rata a drugo, zar se mi ne busamo u prsa da smo daleko bolji i moralniji od Hrvata? Koja je razlika?

  8. Srbin sam i podrzavam porodicu Barbalic.
    Pravda za svakog postenog stanovnika ovog sveta

  9. Ja u Prištinu u svoj stan 23.godine.Samo tamo nisu radikali ali su radikalniji. tj.opasniji. Pozivam prisutne protestante da protestuje o u Prištinu

  10. Iz Hrvatske je proterano 450.000 Srba!!! Pokradena im imovina,stanovi,kuće. Niko ništa ne govori. Niko osuđen. I???? Zabrinuti za jednu porodicu Hrvata u Srbiji???? Da su Srbi normalan narod,kao što nisu,proterali bi isti broj Hrvata iz Srbije,kao što su oni proterali Srba iz Hrvatske. To je jedini odgovor.

  11. Још једна велика подршка за коментар Стеван,живео царе, Живела СРБИЈА !!!

  12. @Zamisli molim te: Zlodelo je zlodelo, ništa ga ne opravdava.

  13. Tako se brani komsija, bravo za solidarnost, kazu dela v seselja, on je poznat po nedelima, sto ne sluzi na polzu serbskome rodu,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.