Koraks o svađi naprednjaka s karikaturom u Danasu: Nisam bio dovoljno oštar

Ostavite komentar


  1. Niko ne vredja srpske zene i majke. Brnabic nije ni jedno ni drugo. Ona je Vucicev trbuhozborac, tako da je karikatura prilicno dobro opisuje.

  2. Odsustvo smisla za humor i šalu je najbolji dokaz tupavosti,neinteligencije.
    Koriste priliku da se dodvore dreseru SNSovaca.

  3. Nije tragedija ako se ponasam kako sam dresiran. Tragedija je ako uz to veselo masem repicem.

  4. ….ama šta oni znaju šta je karikatura, satira i sl. ?!

  5. Meni se svidja karikatura, ako i sve ostale Koraksove karikature. Podrska Koraksu!

  6. Naprednjaci imaju svoju evoluciju. Od šofera, fizioterapeuta pokupuju se neke diplome pa se zahvaljujći bliskosti sa porodicom Vučić postaje “funkcioner”. Javnost reaguje, a onda sačekaju tri meseca da se prašina slegne. Posle toga, počinju da drže lekcije nedodovoljno poniznim i pokornim. Jer, samo ponizni i pokorni su prihvatljivi.

  7. Po njima, Koraks hoće da sedne u fotelju!Nisu naveli koju, ali valjda misle na ministarsku. E, moj Koraksu, ako nisi do sad, nećeš, vala, nii ubuduće.

  8. govore o sebi, jer karikatura je jedan vid korekcije i ukazivanje na neke nepravilnosti u društvu.
    U USA jedne godine ste mogli da kupite toalet papir, sa odštampanim likom nisam siguran, dali Buša ili klintona i nikom ništa.

  9. U jednoj ogoljenih,primitivnoj diktaturi,ovakvi napadi su Vam priznanje za dobar rad.Ovaj zadnji napad je smešan,ali debilni poltron koji zahteva „reakciju nadležnih“,zaslužuje interesovanje nadležnih medicinskih institucija.Srbija je nažalost prepuna ovakvih ličnosti,kao što je Ognjenović.

  10. Imaju pravo da se ljute, a vi ne treba da reagujete na svakakve Tviter objave polusveta. Koraks odličan.

  11. Realnija je karikatura gde Ana B. crta mete na leđima pravih novinara ili sa Simom Spasićem megafonom poziva ludake da ih napadaju.

  12. Premijer Brnabić je kontradiktorna ličnost. Predstavlja se kao otac deteta koje se igra u Skupštini a istovremeno je i uvređena žena. Ja to ne mogu da razumem, bar ne još.

  13. Koraks je bio tu i pre ove vlasti, nadam se da će biti i posle nje.I ima čime:briljantnim umom i zlatnim rukama!Nije mi žao onih koji ne razumeju.Zao mi je onih koji ne čitaju Danas, jer im nije dostupan list.

  14. @kneževo-skender vakuf
    Drugo je smisao za humor,a drugo je vređanje. Da li bi se ti uvredio ako bi te dojio na cuclu Izetbegoviċ ili ,recimo,Erdogan?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.