Nastavlja se rušenje na Slaviji: Na poziv građana stigla i komunalna milicija

Ostavite komentar


  1. eto sprege i dokaza ..kako se to lepo završi..lepo, ide sve na neku deponiju ..i kao da nikad nije ni postojalo, eto učinak ove vlasti ..sve uništavaju,…dno dno..jedino što je neka vlast ,,pre ove uspela da uradi a to je kada je nicao nov objekat na Mostaru, gde je bila zgrada ..mlina,, uspeli su da sačuvaju u jednom delu građevinu iz tog perioda..koja potseca na takvu zgradu tog mlina,, jedino.. mogli je i to ..kod zgrade Saveznog mup,a da ostane sačuvan deo ulaza zgrade .ali ali ali ..sad su tamo veliki oblakoderi veliki..i eto sve u svemu učinak ove vlasti…a taj fudbaler je dobro prošao svoje ime ..dobro…uništio je deo istorije ovog grada, ..dno dno

  2. Kako moze da bude opravdanje’ tako mora, nemamo dovoljno creva’?! Pa nabavite!!!?

  3. A te zgrade verovatno oteli komunisti posle rata, mi svi PLACAMO restituciju a banda i dalje ZIVI u tim objektima,odnosno njihovi potomci. Dzaba ovako bogata zemlja sa svim i sva i kad je svi PLJACKAJU i nasi i belo svetski mangupi, gradjani Srbije zive na rubu egzistencije, da nam nije dijaspora lipcali bi pored ovolikog bogatstva.

  4. Opet neka odluka a narod se ne pita i dalje. Kao da to nije od narodnih para i za narod

  5. Nažalost za investitorski lobi nema prepreka.sve je to moglo da se uradi na mnogo bolji način.tuga.

  6. Ma sta se bune? Sta hoce? Kad zida arapin ne valja, kad zida srbin ne valja,kad se ne zida nikako-ne valja, kas se zida bilo kako-ne valja. Dosadni ste vise. Da se napravi nesto najbolje na svetu, vi bi nasli zamerku

  7. Naracno da treba da se ruši. Ono je užasno ruglo grada, trebalo je da se razreši pre 50cgod ali komunjare s vračara ne daju. E pa gotovi ste. Prošli ste kao i ove ruine!

  8. U Nemačkoj sam radio na građevini, kada see ruše objekti , objekat se obezbedi da ne sme doći do zaprašivanja okoline. Ovi dunsteri iz sns imaju izvođače koji su u fazi otimanja para,bez znanja, bahati a narod neka trpi kada su ovce. Komunalnu policiju ukinuti pod hitno nakon pada ove mafijaške izdajničke vlasti.

  9. Sta kaze mora tako, nemora, netreba darade dok nedovuku creva zavodu,
    Dali I’ma neko mozga u toj zemlji. Svaka budala gradi, I tonije stankovicevo on je ulozio samo 10%

  10. Kada ce se stati na put gradjevinskoj mafiji? Kada ce pravi Beogradjani vratiti svoje zemljiste? Da li svi treba da bezimo u inostranstvo?
    Kada ce se stati na put agentima i advokatima koji prave citave šeme kako da isteraju ljude uz svojih stanova da do njih dodju za mali novac?
    Dokle ce kriminalci
    da vode glavnu rec u nasem gradu posvecenom Bogorodici?

  11. Svašta..kako moze da prestane status objekta zaštićenog zakonom …pa što su ga onda stavljali pod zaštitu???

  12. Bravo Vladimire, ja sam tu zivela,samo ruglo i sklepane udzerice, nike to Skadarlija.Potpuno neuslovno za zivot.Bilo je krajnje vreme da se rusi!

  13. Kakvo glupo pitanje. Kako su mu dozvolili da ruši?
    Pa pare za stranku i vozi dalje

  14. Дигли сте халабуку око ничега,ви дођоши у Београду,ви малограђани.Ти објекти су били предвиђени за рушење још пре 45 год,стало се јер је било недостатак пара,а сада ви дошљаци се буните само због неких политичких поена.Да је ово радио ко је близак опозиции небисте ни зуцнули.Ови објекти само што нису пали

  15. Strasno ! Pa to bi bio sjajan objekat da se renovira, vrati stari sjaj……Beograd postaje bezlican.

  16. Bruka i sramota.. Beograd kao i ljudi u njemu, strmoglavo gubi svoj identitet. A svi ćute.. Zašto??

  17. Ovima ništa neznače spomenici kulture, ni nasleđe. Samo ruši, zarad pojedinačnih interesa.

  18. Drugi čuvaju stare zgrade,kao raritet.A mi?Rušimo.Radi nekih rugobatnih,nazovi,modernih građevinskih skalamerija.Žalosno.

  19. @Ranko
    Buka se podigla zbog rušenja objekta pod zaštitom države,
    odakle ste Vi došli kad to niste znali?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.