Nasuprot Mladićevom, nikao mural Živojina Mišića

Ostavite komentar


  1. i dok normalan svet razvija satelite, privatni svemirski program, istrazuje kvantne racunare itd.. u srbiji cela nacija stala jer se partizanovi huligani loze na nebitne likove iz istorije. i svi nesto ne znaju sta da rade.. pocevsi od stanara (npr.. upravnik zgrade i moleraj… pa me zivo zanima da li ce neko zabraniti usred belog dana stanarima da saniraju sopstvenu imovinu)… ko pleme a ne grad/drzava.

  2. Preko opskurnog murala R.M. naslikati cuvenu sliku solunskog vojnika i napisati MORAL. Jedni nece polivati bojom a drugi nece brisati.
    U tome smo svi JEDINSTVENI I PONOSNI.

  3. Koju svrhu ima izmenjeni grb JNA-ovskog fudbalskog kluba Partizan sa Živojinom Mišićem?

  4. Trebalo bi staviti i Vojvodu Bojovića,i prisetiti se kako su ga tkz.antifasisti,
    partizani Srbi pod komandom kaplara Austo ugarske Broza pinizili pred smrt,i ma li većeg poniženja,to nacrtajte u Bg i Na,kg….Život je pokazao ko su bili oni a ko oni kojima jeBojovic pružio podršku(svojim ratni m drugovima iz I rata).

  5. U planu su(u sklopu faze 1)i murali Draze, Slobe,Seselja i Vucica. Mozda i Dacica. Do Bozica.

  6. Kamo mural kralja Pere ciji je oficir bio Zika? Zasto je preskocena hijerarhija u zaslugama za srpsku stvar?

  7. Parabezbednosne formacije uličara, po uzoru na južnoameričke favele iz Narcosa, obeležavaju uglove svoje teritorije po Beogradu, kao kučići bandere.

  8. Vojvoda Zivojin Misic je svakako bio veci vojskovodja, a Ratko Mladic je spasao vise zivota. Samo cinjenice.

  9. Živojin nije nikad naredio ubijanje dece i idraslih civila, naprotiv. Ta legenda je bila uzor svakom srpskom vojniku, kažnjavao je strogo svako ponašanje koje bi brukalo našu vojsku i zbrinjavao ranjenike neprijatelja kao da su naši. E sad, uporedite njega i ratnog zločinca R. Mladića. Glupo je i pokušati.

  10. Zbog opsteg neznanja ,koje je zavladalo ovom zemljom,valjalo bi na muralu napisati da je u pitanju STVARNI general i vojskovodja.

  11. Ne vredjajte Živojina Mišica. Ili obrišite njega ili ovog Miloševicevog pukovnika. Ne mogu oni na isti zid nikako.

  12. E Milorade,Milorade šta ti uopšte znaš o Ž.
    Mišiću…Mladić je Srebrenicom napravio nepopravljivu ljagu srpskom narodu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.