NDBG: Naprednjački nemar i korupcija potopili Beograd

Ostavite komentar


  1. Sve tačno i ok osim ovog smaranja ‘gradjanke’
    Trošite energiju na korektnost. Lažna jednakost, samocenzura i komunizam ubijaju kreativnost, incijativu, individualnost i slobodni duh. A možda samo odradjujete honorar. A možda ste samo isti, budući foteljaši.

  2. Postovani procitala sam clanak,i utisak je ,pocev od naslova pa preko teksta da je ovo pisao neko kome novinarstvo nije struka.Ovoliko besmislica na hednom mestu, skoro nisam procitala ili narodski receno ,,tesko lupetanje,,

  3. Beograd nije potopljen, potpuno je normalno kako se ponasao imajuci u vidu obim padavina.

  4. Kišna kanalizacija u Beogradu ne može da primi tolike količine vod što je normalno u jednom trenutku. Beograd nije bio polavljen. Nemojet da mešate stvari.

  5. Ista ekipa krade od 5 oktobra.Svi su u istom timu, pod vodjstvom stranaca, i nazadnjaci i zuti pre njih

  6. Kome da prepuste???Razumem da opozicija ne može da uzme zabiti,gde se gledaju RTS,Pink,imaju neke lokalne šerife,sa par akademskih građana.Šta je problem sa Beogradom???Gde je elita,akademici,studenti,profesori,pa Milošević je samo jedan mandat imao???

  7. Šta kukaste naučite gradjane da vole svoj grad i da stoka ne baca otpad u kanalizaciju u školi se to uči i u porodici kad to uradite onda pritisnite vlast kod nas kad ministar obilazi poplavljeno područje obuće odijelo i kravatu i štikle umjesto čizme i vodozastitnu opremu glumimo gospodu nista ne radimo kako treba a samo drugi krivi

  8. Hvala Bogu pa se sad prvi put u Beogradu desavaju poplave, kisa nikada pre nije padala i oni prethodnici nikad nisu ni videli da se beogradske ulice mogu poplaviti! Da nisu zuti otimali od gradskog budzeta i drzavnog novca mnogo toga je moglo biti urađeno!

  9. Ogromne količina padavina u kratkom vremenskom periodu su dovele do pojave bara .

  10. Okrivili Vucica i za koronu, i za vremenske nepogode, i za globalno zagrevanje… Sta li je sledece?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.