Nekoliko ulica u Subotici sutra bez struje 1Foto: Beta/Milan Timotić/EV

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u utorak, 12. jula, neće biti struje u pojedinim ulicama u gradu, Paliću i Bajmoku.

U Subotici neće biti struje od 9 do 13 časova u ulicama Jovana Mikića između brojeva 129 i 251, Zapadnim vinogradima između brojeva 204 i 213/A, Frana Supila broj 86 i Edvina Zdovca broj 8 (bivša fabrika “Zorka”).

Od 9.15 do 10.15 časova struje neće biti u Stipe Grgića između Franje Kuhača i Braće Majer, a od 11 do 12 časova u Velebitskoj ulici između Lajoša Hušvete i Durmitorske, Bjelovarskoj između Sivačkog puta i Durmitorske, Franje Kluza broj 1 i u Durmitorskoj brojevi 1 i 4.

Na Paliću će od 8.30 do 12.30 časova bez struje biti ulice Palmina, Panonska, Jorgovanska, 39. nova, 40. nova, 51. nova, 52. nova , 53. nova, Bratstva i jedinstva, Livadska, Lopudska, Atile Jožefa, Barska između Ilije Birčanina i Ludoške, Ludoška između Horgoškog puta i Barske, Horgoški put oko “Abrahama”, Prežirhova Voranca, Josipa Kolumba između Palmine i Lovačke, Tresetište i 50. nova sa okolinom.

U Bajmoku neće biti struje od 13 do 14 časova u ulicama Subotička, Mali Pašnjak broj 3 i Veliki pašnjak BB.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari