Nekoliko ulica u Subotici u petak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u petak, 10. marta, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu i prigradskim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 10 do 13.30 časova u delu Sarajevske, Viktora Igoa, na kraju Jokai Mora, Senteleki Kornela, Miltona Manakija, Josipa Kolumba, Kristofera Kolumba, Alekse Kokića, Dr Josipa Andrića, Leonarda da Vinčija, Stubičkoj, delu Bagremove, Kosovske, Orahove, Jovana Mikića od Majšanskog puta do 51. divizije, Ber Imrea, Josipa Merkovića, Vlaha Bukovca, Timočkoj, Titusa Dugovića, Milutina Uskokovića, Makarskoj, Kruševačkoj, Vardarskoj, Zidarskoj, Rumskoj, Brionskoj, Indire Gandi, Ernea Kiša, Antuna Vrančića, Alberta Sentđerđija, Arpadovoj, Miroslava Antića, Gospićkoj, delu 51. divizije između Milutina Uskokovića i Jovana Mikića, na početku Višnjičke i u Pauna u okolini.

Od 9.05 do 13 časova struje neće biti u naselju Aleksandrovi salaši na Senćanskom putu brojevi 1, 3, 5, 7, 194, 307 i 309, na Šupljak salašima između brojeva 280 i 283/A, i na Aleksandrovim salašima broj 283/A.

U Čantaviru će bez struje od 9 do 10 časova biti Adi Endrea između Oslobodilačke i Servo Mihalja, i Oslobodilačka broj 1, od 10.40 do 11.40 časova Srbobranska i 9. nova u okolini Srbobranske, a od 12.20 do 13 časova Mihalja Servoa broj 2 i Prvi vinogradi.

Na Paliću neće biti struje od 11.30 do 13.30 časova na kraju Splitske Aleje od Anđela Toričelija, Anđela Toričelija (Liparska), delu Horgoškog puta u okolini Kanjiškog puta, na početku Kanjiškog puta do Ribarske, na početku Ribarske, Ritskoj, Olge Penavina i hotelu “Prezident”.

U naselju Aleksa Šantić sa okolnim salašima struje neće biti od 10.30 do 11.15 časova.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari