Nestorović upitao Nikolu Koja zašto i dalje živi u Srbiji, pa nastavio raspravu sa Teodorovićem

Ostavite komentar


  1. Mogao je, kao i njegov kolega, otici u Ameriku i tamo ziveti. Ali njemu je do politike, a ne do boljih uslova. Poznati glumci kod nas jako dobro zive, a u Americi bi se Koja pomucio da dobije ulogu. Obican licemer!

  2. Nestorović je sada potpuno potonuo: druži se sa Mišom Vacićem, nosi Z na majici, podržava agresiju Rusije na Ukrajinu. Bruka…

  3. A Nestorović će da određuje ko će ostati a ko otići iz Srbije.
    Ima Koja pravo da iskaže svoje mišljenje o stanju u Srbiji. To je ocena stanja, a ne iskazivanje želje da se iseli. Samo, za Nestorovića je teško da to shvati.
    Što rekao Bjela: Ako ste mislili da je Srbija samo vaša, zajebali ste se, malo je i moja.

  4. Krajnje tupava diskusija koja ne vodi ničemu.Koja je laf,glumčina ,izjava je prema vlasti upućena.Zbirni nastup izdajnika da se priča dok karavani prolaze.Tužno.

  5. Шта су били глумци у средњем веку.? Па дворске луде. А сада постадоше господа,они сада омаловажавају учене и паметне људе.

  6. Udbaš Nestorović i dalje zabavlja široke narodne mase, kad je tako i kad se došlo do toga da se akademici bave takvim šarlatanom i seoskim đilkošem onda nama i gore treba od sadašnje situacije!!!Što bi rekla današnja omladina- kulirajte dvorsku ludu i budaletinu!

  7. Pravo svakoga je da nastoji da poboljsa zivot u Srbiji, radom, voljom, delanjem. A nista se nece postici kritikom sa balkona Mapetovog pozorista. Ko nije ziveo u inostranstvu, ne zna kakva je to „divota“.

  8. Pa po samoj definiciji lekar je neko ko leci a glumac je neko ko glumi. Stvari su prilicno jasne .

  9. Reći istinu u Srbiji je nož sa dve oštrice.
    Svi bi mi radije otišli iz Srbije jer u Srbiji se ni za 50 god se nažalost ništa neće promeniti.

  10. Никола каза да ће напустити земљу у колико протести пропадну. Да ли су протести успели?

  11. Nestoroviću pametnije bi ti bilo da ćutiš, dovoljno si rekao, nemoj više ako Boga znaš.

  12. Pa i on reče da korona ne postoji, tj. da je najsmešniji virus na fejsbuku. Kojo bar nikome nije naštetio.

  13. Jako je ružno bilo kom čoveku reći da ide iz svoje zemlje ili pitati ga zašto nije otišao. To je isto kao da vas neko isteruje iz vašeg sopstvenog doma.

  14. Gospodin Dušan Teodorović istinski AKADEMIK. Sa najmanjim mogućim brojem slovnih mesta (karaktera) sažeo zalaganje stotina umetnika i slobodno mislećih građana svih mogućih profesija i stepena obrazovanja. Ko zna da čita razumeo ga je.
    Čekam dan kada će naša država biti konačno naša i dan kada će biti isti aršini i svakome po zasluzi pa i ovom prozivaču. Nadam se uskoro.

  15. U toj i takvoj srbiji moze da prica sta god ko hoce i pritome da niko neodgovara tj svi prolaze nekaznjeno iako imamo dobre zakone korupcija

  16. Несторовић је већ дуже време, преварант.Био поштен па више није.Многи се тако обрукају.

  17. Ako je Kojo gradjanin ,,trećeg,, reda ,koji smo red onda ,,mi,, obični smrtnici !!??????

  18. Људи шта се ложите, обојица су у праву… Друга је ствар пто се данас свако бави политиком и тиме урушава сопствену каријеру… Као нпр Шапић и њему слични….

  19. Profesore Nestorovicu, hvala Vam na pravom i savesnom lecenju svih nas koji smo imali srece da dodjemo do Vas…hvala sto primate pacijente i van Vaseg radnog vremena i hvala sto bezbroj puta niste naplatili svoje preglede…tuzno je sto jos uvek niste redovan profesor na Medicinskom fakultetu, da imaju od koga da nauce medicinu studenti koji zele da postanu vrhunski lekari…a ne da lece obolele po Protokolu SZO, i nose na dusi hiljade preminulih pacijenata…

  20. Мени је најинтересантније што су и Којо и Несторовић у праву што се тиче онога што су изговорили.

  21. Umisljeni osrednji glumac koji je stalno nesto protiv svega jer valjda takva njuska ne dobija koliko misli da zasluzuje i da mu pripada, on nije samo glumac, on je filozof, mudrac, on znaaa.. I zato stalno kuka, kuka i nikako da ode.. Jer u međuvremenu padne neka serijica na RTS-u

  22. Slažem se u potpunosti sa doktorom Nestorovićem. Nije mi jasno kako neko odluči da živi negde gde se ne oseća dobro? I treba da ode i Kojo i svako ko se u Srbiji oseća kao on. Srećan vam put.

  23. Izgleda da Bijela i Koji ne žive loše koristeći fondove kulture snimajući serijice koje nitko ne gleda i strogo poštujući stavove „međunarodne zajednice“.Išli bi oni van ali ne ide se jer nisu oni kvalitet ala pok.Glogovca ili Mikija Manojlovića.Što se tiče Teodorovića treba videti da su kupusni listovi puni njegovih umnih komentara o semaforima kao proizvodu vrhunske misli.Poudrav za dr. Nestorovića i savet ne gubi vreme na sitne šićarđzije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.