Nestorović upitao Nikolu Koja zašto i dalje živi u Srbiji, pa nastavio raspravu sa Teodorovićem 1Foto: (1)FoNet/ Zoran Mrđa; (2)Aleksandr Letić

Dečiji alergolog i pulmolog Branimir Nestorović reagovao je na izjavu glumca Nikole Koje da je „časnije biti građanin drugog reda u stranoj zemlji, nego trećeg u svojoj“ pitanjem „zašto i dalje živi u Srbiji“.

Pomenuti Kojin citat, koji je „Danas“ preneo povodom njegovog rođendana, Nestorović je prokomentarisao, upitavši Koja: „Zašto i dalje živite u Srbiji?

Nakon ovoga, usledila je lavina komentara, a u prepisku sa Nestorovićem uključio se i akademik Dušan Teodorović.

„Bori se protiv kvazinaučnika sa profesorskom titulom koji opsenjuju prostotu“, napisao je Teodorović.

Nestorović je odgovorio, rekaviši Teodoroviću da su ga zbog nediscipline izbacili sa fakulteta.

„Vi ste izbačeni sa fakulteta zbog nediscipline pre 20ak godina, a o mom radu govori stotine hiljada zdrave dece i milioni i zadovoljnih i srećnih rodtelja“, napisao je Nestorović

Nestorovićev napad na Koja sa negodovanjem su dočekali i ostali korisnici tvitera, koji su podsetili da je ovaj lekar u jeku pandemije pozivao žene „u šoping u Italiju“, nazivajući koronu „najsmešnijim virusom u istoriji“.

„Da smo pravna država, bili biste odavno u zatvoru. Koliko krvi imate na rukama zbog Covid-a ni sami ne znate. Svi će vas pamtiti kao ogromnu štetočinu i zlikovca“, glasio je jedan od komentara.

Bilo je i korisnika koji su pisali da je Nestorović „crtani film“.

Pomenutu rečenicu koju ja izazvala komentar Branimira Nestorovića, Nikola Koja izgovorio je u februaru 2019. godine gostujući u Novom danu na N1.

„Ovo je zadnji momenat da se spasu naše glave. Ja lično sam siguran da ukoliko se desi taj strašni scenario da protesti ne uspeju, ja napuštam ovu zemlju sa svojom porodicom, bilo gde, bilo kako, u bilo kojim uslovima. Mnogo je časnije biti građanin drugog reda u nekoj stranoj zemlji, nego građanin trećeg reda u sopstvenoj“, izjavio je glumac tom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danas (@danas.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari