Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije najavio obustavu rada u školama 13. novembra

Ostavite komentar


  1. Dotični žari i pali po školi..radi šta hoće, o tome kako decu ne treba da stresiramo, kako trebaju da imaju svoja prava o kojima nam se stalno pune glave kao roditeljima ist taj direktor nije hteo da sasluša ni roditelje ni razrednog „da jedan nastavnik 3 godine predaje deci a onda dođe nov profesor i on umesto da njegga dodeli prvacima , tek upisanim on ga dodeli 3 i 4 godini…da li je to uredu E pa nije..i da ne priamo o drugim glupostima. Dete mi ide u tu školu

  2. Neka se članovi nezavisnog sindikata prosvete zapitaju, kakav je psihički profil pomenute nastavnice. Da li je spremna da radi sa đacima ili da se iživljava nad njima i ostalim nastavnici kadrom!

  3. Obustavljajte drugog posla nemate jer decu i onako mnogo nevaspitavate vise se bavite politikom nego skolom

  4. Doticnu profesorku ne bih kometarisala,nije joj prbi put da saziva novinare i pravi haos!Podrška gospodinu Stojkovu!

  5. Директор прима кога хоће, а не синдикат радника, другови , нема самоуправљања.Злоупотрбили сте га сад певајте.

  6. Tako i treba,da trazi van skole zastitu.U skoli gde ja radim opsti javasluk.Kuvar -cistacica,primljena zena iz penzije-servirka.iako je pisala molbu i obracala se direktoru.Odgovor“Ja organizujem poso,to je moje pravo Pedafog sa pznom platom na staziranju,Profesof TO bez zavrsenog fakulteta,blagajnik -tueisticku itd….

  7. E zato su nam deca takva kakva su obustava rada sram vas bilo ocekujete postovanje ne nema ga.Kola se lome na deci zarad cega e dosta bre politozovanih sindikata

  8. Поштовани @Sofronije ако сте чекали средњу школу да васпитавате дете закаснили сте. Не знам ситуацију у дотичној школи, али сам за подршку свим људима које не поштују или мобингују на послу, у јавности и било где. Док не научимо да се не радујемо туђој невољи нема нама помоћи.

  9. Žari i pali već 20 godina u Osmoj gimnaziji Irena Brajević, zapošljava i daje otkaže, školu je skroz privatizovala, kako sa tim Sindikat nije upoznat, pa nikome ništa. Štiti je Ministarstvo već 20 godina i jel se neko pobunio? Niko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.