Nastavnici svakog meseca zakinuti za 40.000 dinara

Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine upozorava na nezakonit obračun zarada u obrazovanju

Ostavite komentar


  1. Kada sednete kući sami sa sobom zapitajte se koliko bi zaista trebalo da iznosi vaše primanje u odnpsu na rad i rezultate rada.

  2. Jug , kada bi ti radio svoj posao umesto lupetao sve bi bilo dobro!

  3. Ovaj problem se pojavio 2007. G. Razvlašćena je APV i dato je sve na upravljanje Školskim upravama. Tu su došli ljudi bez osnovnog poznavanja problematike pa je krenulo stihijski. Nedonošenjem platnih grupa i razreda samo se pogoršala situacija. Nema znanja ni volje da se izvrši prava reforma obrazovanja. Škole se pune profesorima sa kupljenim diplomama i članskom kartama. Rešenja ni na vidiku. Treba kompletan reset pa postaviti stvari na pravi način.

  4. Podrška prosvetnim radnicima od strane zdravstvenog radnika jer smo u istom košu!!! Kradu nas i jedne i druge, daju nam najmanje plate za najodgovornije poslove.Sramota!!!

  5. Sudstvo i zdravstvo je korumpirano i 100 posto korumpirano. U prosveti u korumpiranosti vode profesori matematike i fizike ubedljivo a za
    njima profesori engleskog i srpskog. Tu su se zadnje tri godine uključile otprilike 30 posto učiteljica. Privatni fakulteti i njihovi profesori su šarena laža.Sistem vrednosti i poštenja u Srbiji je 70 posto urušen. Sam Vučić postavljanjem novokompovanih, brzo školovanih bez učenja, bez radnog iskustva i dokazanog kvaliteta rada a trtljaroša je uveliko doprineo urušavanju pozitivnog vrednosnog sistema Srbije. Došlo je vreme da je budala ko je vredan, radan i pošten.

  6. Sindikat je spojio topli obrok i regres sa platom da bi bile veće penzije, a onda nisu povećavali plate jer nisu male.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.