Niška policija: Nije tačno da smo skrivali vozača koji je izazvao nesreću, Niš nije nebezbedan grad

Ostavite komentar


  1. Gluposti , smanjen broj saobraćajnih nezgoda i povređenih lica u odnosu na prošlu godinu sigurno nisu rezultat dobrog rada policije već činjenice smanjenog intenziteta saobraćaja na putevima ,pogotovo auto-putevima i pandemija Korone a posebno u vreme policijskog časa .

  2. Kakvo bedno ,naivno ,nepismeno i jadno saopštenje …posle velike tragedije .Krive su žrtve…smene ostavke kazne…

  3. Šta znači strah od onog klempavog maloumnika, sumnjam da se 97% niških policajaca slaže sa ovim saopštenjem, ali šta će jadnici. Do juče su se smejali vojnicima zbog ministra, a sad je i njih zajahao. Jadni ljudi.

  4. Gde je saobracajne policije i kad je tu samo digne ruku dipovcima dobrim autima.Vozi se slalom.

  5. Vozac je sin bivseg sefa smene u PU Savski venac Gorana Stamenkovica,koji je avanzovao u noci kad je rusena Savamala. Zato su i dosli Vulin i Rebic u Nis.

  6. Apsolutno je tacno da smo skrivali vozaca-ubicu, malu kurcevitu barabu od oca jos goreg soja. Apssolutno je tacno fa je Nis, kao i bilo koji drugi grad u Srbiji nesivuran i apsolutno je tacno da smo elipa lopova kojoj zivot coveka ne znaci nista.

  7. Kad već ne smeju da sprovode zakon, pandurima bi korisnije bilo da ćute. Da se ne brukaju i da im se, povodom tragedije, za koju je policija bezuslovno saodgovorna, narod ne podsmeva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.