Očekivana mera, pitanje je koliko će se poštovati: Sagovornici Danasa o najavi obaveznog nošenja maski u zdravstvenim ustanovama

Ostavite komentar


  1. Preventiva i maske za nekoga jesu neka vrsta opterecenja ima nas svakakvih, koji nemaju obzira niprema kome ,bas ih briga za sugradjane slabijeg zdravlja koje ovakve zaraze mogu da kostaju zivota.Ja sam negovala dementnu majku za vreme kovida primila sam tri vakcine i pored toga joj nisam prilazila bez maske,neznam dali je bilo korisno ali nije moglo biti stetno,uglavnom nisam ni ja ni ona dobili kovid.

  2. Zasto ponovo gurate lazni virus kad su SVI priznali da je virus lazan i da maske ne deluju!? Samo budale ce vam ponovo poverovati!!!

Ostavite komentar


Društvo

Izraelski napad: Stanovnici Rafe u očaju 10

Izraelski napad: Stanovnici Rafe u očaju

Spontane proslave na ulicama Gaze u ponedeljak uveče nisu dugo trajale. Neposredno nakon što je Hamas objavio da je prihvatio sporazum o prekidu vatre koji su predložili Egipat i Katar, stigli su izveštaji o snažnim eksplozijama u istočnom delu Rafe, gde je izraelska vojska u ponedeljak ujutro naredila hitnu evakuaciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.