Novi napad na United Group: Da li je Šolak ukinuo RT i na Telekomu?

Ostavite komentar


  1. Ono što je interesantno je da kada se uzme US proxy YouTube nudi RT, ko to voli da gleda, eto načina. Davno su prestali da budu zanimljivi – kada su drugačije mišljenje zamenili neutemeljenim teorijama zvere izgubili su mojo.
    Da bi teorija zavere bila zanimljiva prvo mora da zaista postoji problem sa zvaničnom teorijom, a zatim ta teorija mora biti tačnija od zvanične, a ne samo još jedna zbunjujuća teorija, jer je to onda sputavanje – zamena jedne laži drugom nije istina. Nije štos u tome što su hteli da razotkriju tuđu „istinu“, nego što su hteli da je zamene svojom isto tako „istinitom“, i to od strane lika koji izgleda super prijateljski, kao iz TV shop-a. Svaki put kada objašnjavaju da u ekonomiji 2+2 nije 6 oni pokažu kako je zapravo 5, i da svakako nije 3, te je ipak najverovatnije 5, sve dobro dokumentovano do samog kraja.
    Umesto da pričaju šta se dešava u Rusiji, oni tumače šta se dešava u Americi, pa valjda se gledaju američki kanali za tako nešto.

  2. Demokratija, sloboda govora, slobodni mediji, ljudska prava, medjunarodna prava… Da, ali ne za sve.

  3. Vecerne novosti su poslednjih godina cak vise proruske nego provladine. Provladine su vise Informer…

  4. A zasto ste brze-bolje dodali dva ukrajinska kanala? Verovatno je i to samo doslo od satelita. Vi niste nista krivi !?! Trebali ste da nadjete nacin da vratite RT na neki drugi nacin!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.