Novi pomoćnici gradonačelnika Zrenjanina dobili resore turizma i ekologije 1Foto. privatna arhiva

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura imenovao je dvoje novih pomoćnika, tako da sada rukovodstvo grada osim gradonačelnika, njegovog zamenika ima četiri pomoćnika.

Nova pomoćnica koja je dobila resor zaštite životne sredine i urbanizam je Dragica Ilić.

U biografiji koja je objavljena na službenom gradskom sajtu piše da je Ilićeva rođena 1993. godine u Ljuboviji, da je po zanimanju master inženjerka geodezije.

Od juna 2017. godine zaposlena je u Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode. Radno iskustvo od 2015. do 2017. sticala je u Republičkom geodetskom zavodu.

Novi pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina je i Rajko Kapelan, koji je bio poslanik Srpske napredne stranke u prethodnom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije. On će se baviti turizmom i mladima.

Rođen je 1992. godine u Kleku a završio je  Fakultet za poslovnu ekonomiju u Beogradu gde je stekao zvanje – diplomirani ekonomista.

Salapura je u svom timu dosada imao dve pomoćnice, Snežanu Vučurević, zaduženu za kulturu, koja je na to mesto došla sa funkcije načelnice okruga. Stojanka Cica Vučković, zadužena za privredu, u gradonačelnikov tim došla je iz iz Ministarstva privrede.

Zamenik gradonačelnika Sima Salapure, kao i njegovog prethodnika Čedomira Janjića, je Saša Santovac.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari