Novi Sad će se nedeljama oporavljati od sajber napada

Virus trajno zaključao baze podataka

Ostavite komentar


  1. kakav amaterizam majko moja. mada postoji i ona priča da su ga obrisali dok su uzimali podatke od ljudi za kapilarne glasove.

  2. Izgleda da ne radi ni portal gradske poreske uprave. Nisam uspela da se logujem i uradim upit stanja.

Ostavite komentar


Društvo

Već pet godina izloženi smradu, buci i prašini: Građani kragujevačkog naselja Ilina voda ugroženi radom fabrike peleta „Dorado” 10

Već pet godina izloženi smradu, buci i prašini: Građani kragujevačkog naselja Ilina voda ugroženi radom fabrike peleta „Dorado”

 Kao u onoj narodnoj - da li veruješ meni ili sosptvenim očima? Ali, ovde na terenu nisu samo oči u pitanju već i ostala čula. Smrdi, a taj specifičan „miris” koji se oseća u vazduhu podjednako štipa i za oči, ali i grlo i nos. Vazduhom lebde - golim okom vidljive čestice koje padaju po ulicama, dvorištima, automobilima, ljudima...

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.