Novi Sad: Jesenja akcija uklanjanja kabastog otpada od ponedeljka 1Kontejneri za kabasti otpad, foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Novosadska „Čistoća“ od ponedejka organizuje akciju jesenjeg uklanjanja kabastog otpada.

U okviru akcije biće postavljeni kontejneri za krupan otpad, koji će biti raspoređeni po mesnim zajednicama.

Tokom sledeće nedelje, ova akcija će od ponedeljka do srede biti sprovedena u tri mesne zajednice.

U MZ „Dunav“, kontejneri će biti postavljeni kod kula na Beogradskom keju i na uglu Žarka Vasiljevića i Stevana Milovanova.

MZ „Žitni trg“ će kontejnere imati na raspolaganju u Braće Jovandić iza broja pet i na uglu Vojvode Šupljikca i Đurđa Brankovića.

Kontejneri za MZ „Stari grad“ biće postavljeni na uglu ulica Vojvode Putnika i Ive Lole Ribara, kao i na uglu Ilije Ognjanovića i Modene, na taksi parkingu.

Od srede do petka, kontejneri će biti na raspolaganju žiteljima u MZ „Prva vojvođanska brigada“, „Boško Buha“ i „Liman“.

Kontejneri će biti postavljeni u Radničkoj 17-19, Vase Stajića 20, odnosno Fruškogorskoj 6 i Ravaničkoj 1. Takođe, biće i u Fruškogorskoj 21 i u Veljka Petrovića u blizini male škole „Jovan Popović“, pored zgrada broj 6 i 8.

Za kraj nedelje, od petka do nedelje, kabasti otpad će na adekvatan način moći da uklone i iz MZ „Sonja Marinković“, „Vera Pavlović“ i „Liman III“.

Kontejneri će biti postavljeni kod ulaza sa Trg Ferenca Fehera 6 i kod ulaza iz Radničke 51, na uglu ulica Alekse šantića i Vere Pavlović, odnosno na uglu Puškinove i Tolstojeve, kao i u Šekspirovoj 20 i Balzakovoj 37.

Ova akcija biće održana i u drugim delovima grada, a trajaće do sredine novembra.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari