Novi Sad: Prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Vanredni prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona biće organizovan i ove godine, saopštio je JGSP Novi Sad. Tokom vikenda, autobusi će saobraćati ka Popovici od ranih jutarnjih časova.

U subotu, autobusi javnog prevoznika saobraćaće ka Popovici u periodu od 5.45 do 10 časova, sa stajališta ispred Železničke stanice, na stajalištu linija 71-74. Takođe, autobusi će se zaustavljati na stajalištima kod Mosta slobode pored Limanskog parka, u centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo, ukoliko ima mesta.

Povratak sa Popovice, od Majdanske ulice do Železničke stanice, biće organizovan u subotu po završetku maratona, do 22 časa, dok će poslednji polazak biti u ponoć. U povratku, autobusi će se kretati sa stajališta na okretnici u Popovici, Vojinovo, u centru Sremske Kamenice i redovnim stajalištima na Bulevaru oslobođenja.

Drugog dana Fruškogorskog maratona, takođe će biti organizovan prevoz učesnika, a polasci sa Železničke stanice biće u 10 i 10.40 časova, dok je povratak za grad u 15 časova.

Cena karte 65 dinara

Cena karte u jednom smeru je 65 dinara, i moći će da se kupe u autobusu, na Železničkoj stanici i u „pokretnoj“ blagajni kod Limanskog parka. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne ni povlašćene karte.

U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.

Izmena režima saobraćaja

Zbog Fruškogorskog maratona, privremeno će u oba smera biti izmenjen režim saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici. Trasa linije 74, Novi Sad-Popovica, biće skraćena od 6.30 do 14 časova, opciono do 22 časa. Autobusi će saobraćati do raskrsnice Fruškogorski put-Majdanska ulica.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari