Novinar Filip Mladenović podneo tužbu protiv države

Nakon nezakonitog privođenja na granici sa Crnom Gorom zbog navodnog nasilja u porodici

Ostavite komentar


  1. Pod broj 1, ko je ovaj novinar uopšte? Nikad čuo za njega. Pod broj 2, kakve su to „putino-erdoganske metode“? Rusija i Turska su normalne i razvijene zemlje, o čemu on priča? Pod broj 3, moguće je da se desi greška, greške od tipa 1% ili manje će se stalno dešavati, bez obzira na sistem – on odmah čovek opleo po državi. Hoće da se ugradi i uzme malčice para. Njega niko ni ne čita, a ne da ga bilo ko „progoni“.

      1. Pa i treba da tuži državu. Kada bi se u Srbiji za javašluk plaćalo otkazima možda bi i postojala šansa da od Srbije postane civilizovana država.
        Meni je još za vreme studentskih dana došao poziv na adresu u Srbiji za pojavljivanje na sudu pošto sam „opljačkao trafiku“ !?! A ja u to vreme studirao u inostranstvu. Nisam naravno dolazio iz inostranstva da bi mi neki lokalni partijski aparatčik rekao „uhh, greška… I nikom ništa“. Nit sam se pojavio tada niti su me ikada više zvali ili tražili, niti mi je stigao zvanični dopis da je to bila greška… Da nisam imao pametnija posla tada trebalo je i ja da ih tužim, a ne da razmišljam na granici dal će neki znojavi policajac da me izvede napolje kao ovog čoveka.

    1. Zulu89 Majstore,kako te lepo naucili da napises ovakav komentar.Imas dupli sendvic.

    2. Greke se dešavaju, ali greška kod novinara koji je dobio otkaz na RTSu jer nije bio uklopiv, teško mi je da poverujem u slučajnost…

    3. Zulu89, Filip je magistar nauka. Autor je mnogih Tv emisija od kojih je najpoznatija : Mucni glavom. Citam ga ja i treba da uzme pare za maltretiranje. I ti uzimas senvic i pivo za ovaj komentar, ane citas nista. Samim tim i ne znas nista. Pozuri, ogldi se sendvic, a i pivo.

  2. Moze da trazi naknadu stete, ako mu je cilj da dobije pare onda ce tuziti drzavu.

  3. Slažem se da je možda greška, ali neko mora da odgovara za grešku. I ja sam greškom parkirao kola na zelenoj površini. 12.000 dinara ošta moja greška.

  4. Naravno da treba da tuži državu i zahteva maksimalnu otštetu, ali, u ovakvoj državi, to neće ni dotaći javašluk ili namerno maltretiranje od strane nedodirljivih vinovnika.

  5. Odma se tuzi drzava..zbog pojedinca koji je nacinio gresku. bravo majstore

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.