Novinari nisu poželjni u fabrici čokolade

Skandal na otvaranju fabrike Beri Kalebo u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Rasprodaje sve živo.
    Mozda proizvode nedovoljne supstance.
    Vucoc radi sve po Ustavu.

  2. „Naša industrija nije toliko najedrila, da traži jeftin i brz put za svetske železnice. Naša zemljoradnja nije se tako jako razvila, da podigne svoj glas za železnice.Naše unutrašnje prilike takve su, da traže drugog drugog leka a ne železnice.Mi moramo prema berlinskom ugovoru da pravimo železnicu ne za našu ,nego za svetsku trgovinu… Pošto su naše železnice delo spoljne politike , to treba da ih sa politickog gledista i ispitamo…Mi kažemo, da nas je Austro-Ugarska nagonila da gradimo železnicu.Ona će da nam zatvori granice,da nas upropasti…“
    Nikola Pašić 1880.
    Ovaj, znam da nema mnogo veze sa slobodom novinara al i ta se sloboda i pravo vremenom da vratiti. Veći problem je to što vlast pravi od ove drzave koloniju, upropastava domaću privredu a gradjane vraća u stanje kmetovanja. Samo dodajte železnicama ,u Pašićevom citatu,autoputeve i fabrike i zamenite Austro-Ugarsku sa EU i imaćete današnju situaciju.

  3. „svet ići najkvalitetnije čokolade“

    Ako hoćeš kvalitetnu, najbolju čokoladu – idi u Belgiju, ne u Švajcarsku.

  4. To sto novinari nisu prisutni,bas me briga,moze se bez njih jer su losi,a dokle ce se zapadnobacki okrug obilaziti pogotovo Sombor.Ocito nisu dobri poslusnici.Bgd,N.S.i jug su glavni,a da i.Indjija.Sramota da mesto koje je pre imalo desetine fabrika sada tavori.

  5. To je Belgijska cokolada, a u Svajcarskoj imaju samo sediste.Najbolje Svajcarske cokolade su LIND I NESLE ,nema boljih u svetu.

  6. Inace ova fabrika prvobitno je trebalo da se gradi u Sapcu, kome je bukvalno preoteta.

  7. Da li se to naš neustrašivi Prvorođeni malo uplašio novinara i neugodnih pitanja? Za više od 14 miliona evra državne pomoći mogao sam i ja ili bilo ko iz Srbije da izgradi neki pogon i zaposli 100 radnika. Pitanje je samo fo kada će trajati subvencije stranoj kompaniji i zabrana otpuštanja radnika? Nakon toga oni verovatno dižu sidro!

  8. Sta ce oni!!!da nas brukaju pred strancima i pitaju neke gluposti koji nemaju veze!!!!!

  9. Zamislite kad bi se u Švajcarskoj pod ovim uslovima otvorila fabrika Soko Štark. Garant bi pala švajcarska vlada.

  10. Samo ti deli šakom i kapom „svoju dedovinu“! A „na stranu“ to sto nase pare dajes strancima kao podsticaj. Stvarno je tesko otvoriti srpsku fabriku i finansirati svoj narod, ali mi ne znamo nista

  11. A gde su omiljeni novinari? Oni obilaze svet, Novi Sad je blizu mogu i sami da ga vide.

  12. Dabogda u toj tajnosti koja nas poreske obveznike kosta 12 miliona evradi dobili svi danas prisutni secer, da im ni ,,Becki doktori“ ne mogu spasiti zivote od ,, djabetes udara“ te cuvene cokolade koju ce uzgred malo koje dete prosecne srpske porodice makar i omirisati, posto nama godinama i nasoj deci zgorcavaju zivote!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.