Zbog čega novinarki Isidori Kovačević prete proterivanjem iz Šapca?

Ostavite komentar


  1. Вероватно је Вучић тамо основао српски S S одред.

  2. Posao policajca je odgovoran posao moralnog i hrabrog čoveka. Verujem da većina policajaca upravo tako postupa. Ali eto ima i takvih „načelnika“. Sramota i jad sistema u kojem živimo. Sistem treba da se iz korena promeni kako bi se zaštitila osnovna ljudska prava svakog stanovnika ove zemlje.

  3. Gde je srpskom narodu nestao mozak.Sečam se kako Ste pričali velika Srbija sad kad vam je Taj ne znam kako da ga zovem prodao kosovo a sad i Srbiju Rio tintu za četiri godine neče ostati a ma ništa.I opet vas je nadmudrio.

  4. uskoro ce biti ispadanja kroz prozor, otrovnih cajeva, radoiaktivnih supstanci, prebijanja i ubijanja

  5. Novinarka nema razloga za brigu, bar dok Vučić ne počne da je uverava da nema razloga za brigu, kao što je uveravao ubijenog heroja novinarskog zanata Slavka Ćuruviju. U tom slučaju, Isidora je dobrodošla da boravi kod mene, inkognito, sve dok Šabac ne bude siguran grad za novinare.

  6. Kovačevičku hoće pojedinci da isteraju iz Šapca što je sramno za ovaj divni grad, a u Prnjavorskoj ambulanti snaha i zaova prema pričama Prnjavoraca leče koga hoće, samo kako kažu nisi više naš pacijent, treba ta dva medicinara odmah isterati iz ambulante jer tu i tako kažu rade godinama. Pored ovakvih puna podrška Kovačevićki.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.