Novopazarske organizacije civilnog društva osudile napad na aktivistu Aladina Paučinca

Ostavite komentar


  1. Treba da dodjete u Novi Pazar da vidite kako je ziveti i sta trpe oni koji se usude da se usprotive Rasimu Ljajicu. Posla za takve nema jer nema ni jedne strane kompanije a sve javna preduzeca su u njegovim rukama. Grupa i kriminalaca i narkodilera moze da vas polomi , kao sto su polomili aktivistu Irfana Ugljanina sto je na snimku gledao ceo grad i onda vas Dr. Meho Mahmutovic jedan od potpisnika liste za podrsku Aleksandru Vucicu , posalje u bolnicu umesto u zatvor. Ista grupa pokusava da upada u kuce ljudima koji pisu protiv mafije Ljajica. Da se ovo desava negde u unutrasnjosti Srbije Nova i N1 bi pravili emisije o ovom teroru. Niti policija a ni tuzilastvo ne reaguje.

  2. Bravo, Senko.
    Sve istina. Nikako da se podsete na ubistvo na Hadžetu, oružani obračun I ranjavanje ( čovjek ostao nepokretan) , akteri I inicihatori ovakvih dešavanja su aktivisti SDP Rasima Llajića, lažnog demokrate, uvijek potponagan od državnih struktura: javnih I tajnih. Ucena, zastrašivanje, su metodi tog opstanka na vlasti.
    Čovjek koji nije odgovorio na prozivke da nije dr medicine, u mutnim poslovima I ucjenama ( zapošlhavanje, građevinsko zemljište, gradnja objekata bez dozvoljava, a prom ucjenama izdate). Zar nemaju oči I mozak žitelji Pazara. Neka pogledaju urbabistički haos: Selakovca, Hadžeta gdje, na stadion na Hadžety , nije moguće doći ni većim kombijem, a kamoli autobusom, zbog uskih sokačića I slijepih ulica.
    To nije Evropski NP , već Honduras.
    Imate li oči NPci, I mozak ili ste toliko lobotomirani.

Ostavite komentar


Društvo

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO) 10

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO)

"Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice", izjavio je u emisiji "360 stepeni" glumac Sergej Trifunović. Na pitanje šta se svaki put desi opoziciji da dođe na kraju do podele, Trifunović kaže - sujeta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.